Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

Αίτημα της ΔΡΑΣΗΣ για ανοιχτή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Κοινοποιήθηκε προς τη διοίκηση και τους δημοτικούς συμβούλους

Τρίτη 5 Μαΐου 2020 Προς - τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, - τον αντιδήμαρχο κ. Βαφειάδη, συντονιστή της διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω της οποίας διενεργούνται τα δημοτικά συμβούλια. - τις δημοτικές παρατάξεις Κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι, Ως γνωστόν, οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου διεξάγονται δημόσια. Παρά τις δυσκολίες επικοινωνίας αυτή την περίοδο, πιστεύουμε ότι τεχνικά υπάρχει δυνατότητα να «ανοίξει» η πλατφόρμα του δημοτικού συμβουλίου και να παρέχεται σύνδεση στους ενδιαφερόμενους δημότες, ώστε να μπορούν να τις παρακολουθήσουν, ιδιαιτέρως μάλιστα την αυριανή συνεδρίαση, η οποία αφορά σε κρίσιμα ζητήματα για την Πόλη μας. Ελπίζουμε ότι θα εξετάσετε το αίτημά μας Με εκτίμηση Οι δημοτικοί σύμβουλοι Βριλησσίων με την Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη Γιάννης Τσούτσιας Μαρίνα Παπαχριστοδούλου Μάρκος Κρητικός

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter