Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

Η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη.

Υποδοχή με τριαντάφυλλα για τις εθελόντριες νοσηλεύτριες από την Κρήτη.

Ο λαός δικαιούται να τις ευχαριστεί. Με την καρδιά του, γιατί είναι κομμάτι του. Δικαιούται να συγκινείται βαθιά από την προσφορά τους. Γιατί είναι μάθημα ζωής και κάλεσμα αντίστασης απέναντι στην πανδημία. Άλλοι όμως, που σπεύδουν να επωφεληθούν, δεν λειτουργούν ισότιμα. Δεν είμαστε όλοι μια παρέα. Πριν τις ευχαριστίες και τις δημόσιες αναρτήσεις, θα έπρεπε, εκ της θέσης τους και της ευθύνης τους, να έχουν συμβάλει, να έχουν προσπαθήσει ανάλογα. Όχι για να μπορούν να αντλούν και να αξιοποιούν, αλλά γιατί αυτό οφείλουν. Αλλιώς οι ευχαριστίες και οι δηλώσεις, μπροστά σε ένα δημόσιο σύστημα εκτός ορίων που γονατίζει και εκλιπαρεί για στήριξη, δεν λένε πολλά. Είναι πολιτική. Φτηνή μάλιστα, κόλπο αποφυγής και συσκότισης. Τι να κάνουμε. Τα περιθώρια εξαντλούνται. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη Είναι η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη που δήλωσαν εθελοντικά ότι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης, στο πλάι των συναδέλφων τους στη Β. Ελλάδα. Οι δέκα νοσηλεύτριες αύριο το πρωί θα μπουν στη μάχη κατά του κορωναϊού σε ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου». Πηγαίνουν και άλλοι εθελοντές στη Θεσσαλονίκη Άλλα πέντε άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό του Σισμανόγλειου νοσοκομείου της Κομοτηνής έρχονται εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο «Ιπποκράτειο». Αλλά και στο ΑΧΕΠΑ ενισχύεται από 6 νοσηλεύτριες που έρχονται εθελοντικά από το Άργος και έναν νοσηλευτή που έρχεται από τα Ιωάννινα. Πηγή: TANEA Team18 Νοεμβρίου 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν και αλλού
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    19 Νοεμβρίου 2020, 10:13

    Κάπως έτσι ανάβουν οι λαϊκές πυρκαγιές και άντε να τις σβήσουν!...

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter