Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

Προμηθέας

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Βεβαίως και είχε βεβαρημένο παρελθόν. Γεννημένος ισόθεος σε γαλανό ακρογιάλι, ένας καθ' όλα αρνητής του χαμηλού ουρανού και των βουβών κυμάτων, τράβηξε το σκοινί πέρα για πέρα - στα πέρατα του κόσμου. Δεν ήμασταν πότε πιο Ζωντανοί! Ούρλιαξε αφήνοντας πίσω του ασχημάτιστους σωρούς όρθιων πτωμάτων, να σχηματίζουν μια ατελείωτη σειρά αναμονής. Πάψατε πια την πίστη σας στο καλό, τρώγοντας μιαν άρρωστη ελπίδα για το καλλίτερο. Μα ο αετός που κουρνιάζει στον κόρφο σας, τινάζει απ' τα φτερά του τα ξέφτια της προόδου ραμφίζοντας τις μέρες σας και χαίρεται στον ουρανό τη γέννησή του. Η αδηφάγος πίστη σας στο κέρδος, η φθορά της ύπαρξης για την παραγωγή του... Όχι! Δεν ήμασταν πότε πιο Ζωντανοί! Δεν αγαπώ τους ανθρώπους, αγαπώ αυτό που τους κατατρώει. Η ιστορία των ανθρώπων, είναι η ιστορία των Αετών. ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ ΠΊΝΑΚΑΣ: Carl Bloch, Prometheus befrielse - 1864.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    4 Δεκεμβρίου 2020, 21:16

    Δυστυχώς την Ιστορία των ανθρώπων αντάμα την φτιάχνουν, τα όρθια πτώματα και οι Αετοί..

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter