Σχόλια
Ξημέρωσε 21η Απριλίου...
21/4/2021

Τους χρωστάμε και θα τους χρωστάμε!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ΕυαγγελάτοςT
Βασίλης Δημάκης: Αγάπη και λαχτάρα για τη ζωή
20/4/2021

Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
«Ιδανικές μορφές»
19/4/2021

Καλώς όρισες στον αγνωστικισμό μας φίλε Χρήστο, ποιητή μας! Και ας χαιρετίσουμε μαζί την ασίγαστη των ματιών μας αλλαγή, στο κυνήγι μιας αντικειμενικότητας που σαν χέλι από τα χέρια μας αδιάκοπα γλιστράει... Αναρωτήθηκες ποτέ μήπως και αυτό περιέχει ένα νόημα, έναν σκοπό ζωής;

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
ΈΚΘΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
16/4/2021

Λήδα, για μια, ακόμα, φορά μας συγκίνησες! Σ' ευχαριστούμε πολύ! Νάσαι καλά με τις ευαι σθησίες σου αλλά παράλληλα και με τη δύναμή σου!!!

Τάκης Μάτσας
Τα πουλιά
8/4/2021

Η ομορφιά της απομόνωσης έχει το κόστος της! Λέγεται φυγή...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Προμηθέας

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Βεβαίως και είχε βεβαρημένο παρελθόν. Γεννημένος ισόθεος σε γαλανό ακρογιάλι, ένας καθ' όλα αρνητής του χαμηλού ουρανού και των βουβών κυμάτων, τράβηξε το σκοινί πέρα για πέρα - στα πέρατα του κόσμου. Δεν ήμασταν πότε πιο Ζωντανοί! Ούρλιαξε αφήνοντας πίσω του ασχημάτιστους σωρούς όρθιων πτωμάτων, να σχηματίζουν μια ατελείωτη σειρά αναμονής. Πάψατε πια την πίστη σας στο καλό, τρώγοντας μιαν άρρωστη ελπίδα για το καλλίτερο. Μα ο αετός που κουρνιάζει στον κόρφο σας, τινάζει απ' τα φτερά του τα ξέφτια της προόδου ραμφίζοντας τις μέρες σας και χαίρεται στον ουρανό τη γέννησή του. Η αδηφάγος πίστη σας στο κέρδος, η φθορά της ύπαρξης για την παραγωγή του... Όχι! Δεν ήμασταν πότε πιο Ζωντανοί! Δεν αγαπώ τους ανθρώπους, αγαπώ αυτό που τους κατατρώει. Η ιστορία των ανθρώπων, είναι η ιστορία των Αετών. ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ ΠΊΝΑΚΑΣ: Carl Bloch, Prometheus befrielse - 1864.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    4 Δεκεμβρίου 2020, 21:16

    Δυστυχώς την Ιστορία των ανθρώπων αντάμα την φτιάχνουν, τα όρθια πτώματα και οι Αετοί..

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Πιστεύω σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει. Μα πιστεύοντας τον, τον δημιουργώ.

Ν. Καζαντζάκης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter