Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

Γράμμα στην Δασκάλα

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

... Είναι πολλά χρόνια που προσπαθώ να μάθω το επίθετο του Άγιου Βασίλη κυρία... Ο πατέρας μου γεννήθηκε μεγάλος και δεν το θυμάται λέει, ή δεν θέλει να μου το πει• Δεν ξέρω. Πραγματικά δεν έχω που αλλού να ρωτήσω, γι' αυτό και το λέω σε σας που ξέρετε τόσα πολλά και ωραία πράγματα. Ούτε πόσο χρονών είναι μου λένε, δεν ξέρω γιατί. Το μόνο που έχω καταφέρει να μάθω - κι αυτό απ' το θείο μου που διαβάζει πολλά και δύσκολα βιβλία - είναι ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό που έχουν ένα χρόνο διαφορά. Σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια προφητεία, ότι όποιος το μάθει θα πάθει κακό. Όπως αυτή που σας είχα πει με το ατύχημα με τις δεκατρείς γάτες που βούλιαξε ο δρόμος. Φέτος δεν ξέρουν λένε αν θα έρθει, αλλά να σας πω δε με νοιάζει πια. Έχω βαρεθεί να ρωτάω για κάτι τόσο σοβαρό και οι μεγάλοι να μιλάνε, να μιλάνε συνέχεια χωρίς να λένε τίποτα. Άλλωστε, ο μπαμπάς μου μού απαγορεύει να μιλάω με Αγνώστους. Καλές γιορτές. ΧΡΉΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ ΠΊΝΑΚΑΣ: Henry Mosler (1841-1920), Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. 1916

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
 1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
  14 Δεκεμβρίου 2020, 20:09

  Δίψα για μια σταγόνα αλήθειας...

 2. Νικος βυθουλκας
  14 Δεκεμβρίου 2020, 16:53

  Ευελυκτο. !!!

 3. Γεωργία Τσορού
  14 Δεκεμβρίου 2020, 16:38

  Πολύ ωραίο το «γράμμα στη δασκάλα». “silence like a cancer grows” που λέει και το τραγούδι που μου θύμησε.

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter