Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

Νέο έτος 2021

του Δημοσθένη Μπούκη

Νέα χρονιά ξημέρωσε και χαίρετ’ όλη η πλάση αφού και πάλι θα καούν οι τσέπες και τα δάση. Με έρωτες και με φιλιά οι μέρες θα κυλάνε, και για ερώτων ποιητές ποικίλως θα μιλάνε. Κι αυτό διότι, φίλοι μου, λεφτά δεν θα υπάρχουν, καθ’ ότι οι πολιτικοί στα τέτοια τους μας γράφουν. Μεσ’ στις ταβέρνες με κρασί, με ρέγκες και φασόλια θα ευωχείται ο στόμαχος και η καρδιά η δόλια. Τα μαγαζιά με άδεια τους τα ράφια, τα ταμεία μύγες και άλλα θα βαρούν (δεν θα υπάρχει μία). Και άλλη μια διασκέδαση με μπρίο και με τέμπο: βόλτες εις τας πλατείας μας τρώγοντας πασατέμπο. Κι εσύ μεγάλε έρωτα, του νου μου τρυπητήρι, θα λιώσεις την καρδούλα μου μέσα στο πατητήρι. Νέα Χρονιά! Και τι Χρονιά! Με «μέτρα», με εκπλήξεις. Τόσα πολλά που σίγουρα δεν πρόκειται να πλήξεις. Αυτά. Και άλλα, αγαπητοί, δεν έχω να σας γράψω. Και πάω στη γωνίτσα μου, μονάχος μου να κλάψω. Δημοσθένης Μπούκης του Γιάννη Βριλησσεύς ο εκ Πειραιώς

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    31 Δεκεμβρίου 2020, 21:12

    Κι' αν είναι να ψοφήσουμε, ας πάμε τραγουδώντας!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter