Ναυτική Βάση, αμαξοστάσιο και η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου

Συνέντευξη του Γ. Τσούτσια στην εκπομπή των Βασίλη Καραβάκου και Παντελή Βλασσόπουλου

Την ανάγκη να αντισταθούμε ως πολίτες στη διάλυση (και) της αυτοδιοίκησης, να υπερασπιστούμε τις κοινωνικές διεργασίες και τη λειτουργία των δήμων ως χώρων οργανωμένης ανθρώπινης συμβίωσης, επεσήμανε ο Γιάννης Τσούτσιας, επικεφαλής της Κίνησης Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη, μιλώντας στο Συμβαίνει Τώρα και τους Βασίλη Καραβάκο και Παντελή Βλασσόπουλο. Σημείωσε επίσης τις ευθύνες του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βριλησσίων στην υποβάθμιση και υποτίμηση του οργάνου και ζήτησε την άμεση σύγκλησή του για να ολοκληρωθεί, επιτέλους, η απομάκρυνση του αμαξοστάσιου του δήμου από τη Ναυτική Βάση.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Πώς να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; Ο ουρανός δικός μου, η θάλασσα στα μέτρα μου. Πώς να με κάνουν να τον δω τον ήλιο μ' άλλα μάτια; Στα ηλιοσκαλοπάτια μ' έμαθε η μάνα μου να ζω. Στου βούρκου μέσα τα νερά, ποια γλώσσα μου μιλάνε, αυτοί που μου ζητάνε, να χαμηλώσω τα φτερά;

Κώστας Κινδύνης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter