Σχόλια
Lyubov
18/5/2022

Ο καλλιεργημένος ανθρωπισμός δίνει τις εξετάσεις του την στιγμή του αβάστακτου πόνου! Και ας θυμόμαστε: Η κάρτα της δωρεάς οργάνων να συντροφεύει πάντα την αστυνομική μας ταυτότητα στην ίδια θήκη...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Συλλυπητήρια στον Αργύρη Ντινόπουλο
3/5/2022

Συλληπητήρια στην οικογένεια του Αργύρη Ντινόπουλου. Η μητέρα του σφράγισε με την αξιοπρέπεια της μια ολόκληρη γενιά μαθητών και μαθητριών στα Βριλήσσια. Να ζήσουν να θυμούνται πάντα το παλικάρι τους με αγάπη.

Μαριάννα Χρυσικάκου
H 7η Αντιδήμαρχος: Κινήσεις τακτικής εν αναμονή μιας υποψηφιότητας
2/5/2022

... Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια των ζήτουλων ψήφων. Κρατώ μόνο την φράση: "Tα προβήματα βέβαια είναι ακόμη εδώ...".

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Με αιχμάλωτη τη φαντασία
20/3/2022

'' Η φαντασία στην εξουσία''. ''... ίσως κάποια στιγμή ξεπηδήσει η ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ΘΕΛΗΣΗ των κορεσμένων ατόμων να αναλάβουν μια οποιαδήποτε δράση, έξω απ' το σπίτι τους και έξω απ' το μυαλό τους''!!! ''Λίγο να περπατήσει η βούληση και η γραμμή του μέλλοντος χαράζεται πάλι'.' Για πολλοστή φορά, ο νουνεχής και σπουδαίος Καραποστόλης, ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ, καταθέτοντας προτάσεις με τον εξαιρετικό του τρόπο και τη γλαφυρή γραφή του!

Τάκης Μάτσας [Με αιχμάλωτη τη φαντασία]
Πεζοδρόμια στα Βριλήσσια: Ευτυχώς ο Δήμαρχος... βλέπει. (Kαι δεν χρειάζεται και σκιά το καλοκαίρι)
9/3/2022

.. Την Κισσάβου.. ρωτάμε απλά για να το προγραμματίσει ο δημ/ος μας .. μήπως κ έρθει να δει τα ανύπαρκτα τα κατεστραμενα η κ φυτεμένα πεζοδρόμια...

Το Gps έχει..

Θύμα φασιστική επίθεσης o Ορέστης Ηλίας

O πρώην δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων δέχτηκε άνανδρη επίθεση το βράδυ της Παρασκευής στου Ψυρρή

Θύμα του τραμπουκισμού της Χ.Α. έπεσε το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα ο Ορέστης Ηλίας, πρώην δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αντίσταση και Ανατροπή στα Βριλήσσια». Τέτοιου είδους γεγονότα είναι βέβαια απαράδεκτα και καταδικαστέα. Η κοινωνία οφείλει να τα απομονώνει και να τα καταδικάζει, όπου κι αν εκδηλώνονται, στον δρόμο, στο λεωφορείο, στην καθημερινότητα. Η πολιτική δράση είναι συστατικό της δημοκρατίας και δεν νοείται να μπαίνει στην έγκριση ούτε φασιστικών ομάδων, ούτε κανενός άλλου. Πίσω από αυτά όμως, βρίσκεται η έννοια της ίδιας της Πολιτικής που καταρρέει. Αυτό επιτρέπει να αναπτύσσονται κάθε είδους λαϊκισμοί και οι τραμπουκισμοί να γίνονται κυρίαρχη πρακτική σε κάθε πτυχή του δημόσιου βίου. Είναι η εκτροπή της πολιτικής σε αντιμαχίες γύρω από αδιέξοδους δρόμους το βαθύτερο ζήτημα. Γνωρίζουμε ότι όσο η κρίση βαθαίνει, περιστατικά σαν αυτά με τον Ορέστη θα πληθαίνουν. Γνωρίζουμε επίσης, πού αυτά μπορεί να καταλήξουν και ποια τροπή μπορεί να πάρουν. Η επαγρύπνησή μας οφείλει να είναι διαρκής, ειλικρινής και αποφασιστική. Και η ματιά μας πάνω στη σημερινή πολύπλοκη πραγματικότητα κριτική, διαυγής και πιο διεισδυτική. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη Φωτογραφία: https://www.tovima.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν και αλλού
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Μπροστά στη ράχη της Σέριφος, όταν ανεβαίνει ο ήλιος, τα πυροβόλα όλων των μεγάλων κοσμοθεωριών παθαίνουν αφλογιστία. Ο νους ξεπερνιέται από μερικά κύματα και λίγες πέτρες - κάτι παράλογο ίσως, παρ' όλα αυτά ικανό να φέρνει τον άνθρωπο στις πραγματικές του διαστάσεις. Επειδή, τι άλλο θα του ήτανε πιο χρήσιμο για να ζήσει; Αν του αρέσει να ξεκινά λάθος, είναι γιατί δεν θέλει ν' ακούσει. Ερήμην του το Αιγαίο λέει και ξαναλέει, εδώ και χιλιάδες χρόνια, με το στόμα του φλοίσβου, σ' ένα μήκος ακτών απέραντο: αυτός είσαι!

Οδυσσέας Ελύτης, Εν Λευκώ
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter