Σχόλια
Lyubov
18/5/2022

Ο καλλιεργημένος ανθρωπισμός δίνει τις εξετάσεις του την στιγμή του αβάστακτου πόνου! Και ας θυμόμαστε: Η κάρτα της δωρεάς οργάνων να συντροφεύει πάντα την αστυνομική μας ταυτότητα στην ίδια θήκη...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Συλλυπητήρια στον Αργύρη Ντινόπουλο
3/5/2022

Συλληπητήρια στην οικογένεια του Αργύρη Ντινόπουλου. Η μητέρα του σφράγισε με την αξιοπρέπεια της μια ολόκληρη γενιά μαθητών και μαθητριών στα Βριλήσσια. Να ζήσουν να θυμούνται πάντα το παλικάρι τους με αγάπη.

Μαριάννα Χρυσικάκου
H 7η Αντιδήμαρχος: Κινήσεις τακτικής εν αναμονή μιας υποψηφιότητας
2/5/2022

... Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια των ζήτουλων ψήφων. Κρατώ μόνο την φράση: "Tα προβήματα βέβαια είναι ακόμη εδώ...".

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Με αιχμάλωτη τη φαντασία
20/3/2022

'' Η φαντασία στην εξουσία''. ''... ίσως κάποια στιγμή ξεπηδήσει η ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ΘΕΛΗΣΗ των κορεσμένων ατόμων να αναλάβουν μια οποιαδήποτε δράση, έξω απ' το σπίτι τους και έξω απ' το μυαλό τους''!!! ''Λίγο να περπατήσει η βούληση και η γραμμή του μέλλοντος χαράζεται πάλι'.' Για πολλοστή φορά, ο νουνεχής και σπουδαίος Καραποστόλης, ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ, καταθέτοντας προτάσεις με τον εξαιρετικό του τρόπο και τη γλαφυρή γραφή του!

Τάκης Μάτσας [Με αιχμάλωτη τη φαντασία]
Πεζοδρόμια στα Βριλήσσια: Ευτυχώς ο Δήμαρχος... βλέπει. (Kαι δεν χρειάζεται και σκιά το καλοκαίρι)
9/3/2022

.. Την Κισσάβου.. ρωτάμε απλά για να το προγραμματίσει ο δημ/ος μας .. μήπως κ έρθει να δει τα ανύπαρκτα τα κατεστραμενα η κ φυτεμένα πεζοδρόμια...

Το Gps έχει..

Με τους εργαζόμενους, τους κατοίκους, για τα παιδιά!

Όχι στον παροπλισμό του Παίδων Πεντέλης!

Μετά από ένα κρεσέντο ασυνεννοησίας, παλινωδιών, υποχωρήσεων και υπαναχωρήσεων, στη διάρκεια του οποίου, ψεύδονταν επί ημέρες και αλληλοαναιρούνταν, εκτιθέμενοι ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη, ο Υπουργός Υγείας, η Υφυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η κυβέρνηση προχώρησε τελικά στις 12 Ιανουαρίου στην αναστολή των εφημεριών στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Ακόμη και σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, ημέρα απεργίας, παρά τα όσα «στοιχεία» δίνουν «οι τηλεοράσεις», στην Πεντέλη διενεργήθηκαν 350 εμβολιασμοί, οι περισσότεροι από κάθε άλλο νοσοκομείο αναλογικά με τη δυναμικότητά του. Κανείς δεν επιζητεί τη σύγκρουση, οι εργαζόμενοι ζητούν να δουλέψουν! Αλλά η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας, επιμένει να θέλει να αχρηστεύσει ένα έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και να το παροπλίσει. Η ενέργεια αυτή αφήνει χωρίς παιδιατρική κάλυψη χιλιάδες παιδιά που κατοικούν στα Βόρεια προάστεια και την ευρύτερη περιοχή και δημιουργεί μεγάλη ανησυχία για το μέλλον του νοσοκομείου, δεδομένων και των αντιλήψεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την τύχη του Ε.Σ.Υ... Μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης – την οποία προκάλεσε η αντιδημοκρατική προσφυγή του Υπουργού Υγείας- να κρίνει παράνομη και καταχρηστική την απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου και των εργαζομένων του Παίδων Πεντέλης, αυξάνει κατακόρυφα η ανησυχία για το μέλλον του μοναδικού παιδιατρικού νοσοκομείου της περιοχής. Συρρικνώνουν, συρρικνώνουν, συρρικνώνουν... Κάποια στιγμή, δεν νοείται να περνάνε όλα αδιαμαρτύρητα. Ακόμη και μια τοπική δημοτική Κίνηση, όπως η «ΔΡΑΣΗ», οφείλει να ενώσει τη φωνή της, όχι με τους κάθε λογής πολιτικάντηδες, που -ευκαιρίας δοθείσης- ξεπηδούν από παντού για να επωφεληθούν από την αγανάκτηση των πολιτών και να αναβαπτίσουν τον «προοδευτισμό» τους, αλλά με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, τους απλούς ανθρώπους - κατοίκους της περιοχής και κυρίως με τα παιδιά των οποίων πλήττεται ανεπανόρθωτα το δικαίωμα στη Δωρεάν Υγεία. Ζητάμε: - Να συνεχισθεί η συμμετοχή του νοσοκομείου στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, ώστε να εξασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των παιδιών που έχουν ή θα έχουν ανάγκη από υπηρεσίες υγείας, χωρίς αυτά να χρειαστεί να καταφύγουν στη «φροντίδα» του ιδιωτικού τομέα. - Να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στο μέτρο των δυνατοτήτων του. - Να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο των Βριλησσίων, και να σταθεί με απόφασή του, κοντά στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, - Να σταματήσει η υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Το δικαίωμα σε Δωρεάν και Αξιοπρεπή Υγεία, για κάθε Έλληνα πολίτη, είναι αδιαπραγμάτευτο. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν και αλλού
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    13 Ιανουαρίου 2022, 22:12

    Μια απεργία σε ένα Νοσοκομείο Παίδων δεν γίνεται για ψύλλου πήδημα.!Δεν το συνηθίζουν. Η κήρυξή της σημαίνει ότι οι λειτουργοί της υγείας, με τις γνωστές σε όλους μας απαράδεκτες ελλείψεις σε έμψυχη στελέχωση και υλικό, έχουν φτάσει στο απροχώρητο! Τόσο οι δημοτικές αρχές των όμορων δήμων όσο και όλοι οι πολίτες τους, οφείλουν να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο. Η υγεία και κυρίως των παιδιών μας, του υποσχόμενου "αύριο", πάν' απ' όλα!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Μπροστά στη ράχη της Σέριφος, όταν ανεβαίνει ο ήλιος, τα πυροβόλα όλων των μεγάλων κοσμοθεωριών παθαίνουν αφλογιστία. Ο νους ξεπερνιέται από μερικά κύματα και λίγες πέτρες - κάτι παράλογο ίσως, παρ' όλα αυτά ικανό να φέρνει τον άνθρωπο στις πραγματικές του διαστάσεις. Επειδή, τι άλλο θα του ήτανε πιο χρήσιμο για να ζήσει; Αν του αρέσει να ξεκινά λάθος, είναι γιατί δεν θέλει ν' ακούσει. Ερήμην του το Αιγαίο λέει και ξαναλέει, εδώ και χιλιάδες χρόνια, με το στόμα του φλοίσβου, σ' ένα μήκος ακτών απέραντο: αυτός είσαι!

Οδυσσέας Ελύτης, Εν Λευκώ
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter