Συμβαίνουν και αλλού
...
Θεσσαλονίκη, 2022 Το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος. Τα λόγια που δεν επαρκούν για να αποτυπώσουν τη βιαιότητα. Και η υπόσχεση ενός νέου ανθρώπου, ότι αυτός ο κόσμος θα γυρίσει.
Υπάρχουν άνθρωποι, ομάδες, συλλογικότητες στον κόσμο ολόκληρο και σε αυτή την πόλη που κάνουν πράγματα τα οποία ομορφαίνουν τις ζωές όλων μας. Υπάρχουν άνθρωποι, που καταστρέφουν. Αυτή ακριβώς η α
Μαρινα ΠαπαχριστοδούλουΘα χτυπάτε και θα καταστρέφετε. Θα αντέχουμε θα ξαναχτίζουμε. Όσο εσείς στα ρηχά θα μας σέρνετε, Τόσο εμείς πιο βαθιά θ αρμενίζουμε. (Ερχόμαστε απ’ τον ορίζοντα - Παύλος Παυλίδης)
admin''ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ '73'' Η ιδανική πολιτεία, η επιτομή της συλλογικότητας! ''Η πλατεία ήταν γεμάτη με το νόημα πούχει κάτι απ' τις φωτιές...!!! ''Να τιναχτεί σαν μαύρο πνεύμα η τρομερή μας η λαλιά!''
Τάκης Μάτσας '' ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ''Ερήμωσαν τα νησιά μας, ερήμωσαν τα βουνά μας, ερήμωσαν τους κάμπους μας και τώρα προσπαθούν να μας στριμώξουν στα όρια του Δήμου των Αθηνών! Στις πλατείες του φυσικά. Ετοιμαστείτε να γίνουμε σκηνήτες.
Μπάμπης Δαμουλιάνος ΕυαγγελάτοςΤόσο πολύ ενοχλήτε η εισηγήτρια που πρέπει να κάνει γύρω γύρω την Κρήτης για να πάει στο σπίτι της;Ας έρθει ενα μεσημέρι η αργά το βράδυ στην πλατεία να δει τι γίνεται στην παιδική χαρά (ώρες κοινής
BT
Θεσσαλονίκη, 2022 Το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος. Τα λόγια που δεν επαρκούν για να αποτυπώσουν τη βιαιότητα. Και η υπόσχεση ενός νέου ανθρώπου, ότι αυτός ο κόσμος θα γυρίσει.
Τοιχο-διωκτικά
Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα, βάλε στα ρούχα σου φωτιά, βάλε στα όργανα φωτιά. Να τιναχτεί σαν μαύρο πνεύμα η τρομερή μας η λαλιά.
Με την εγγραφή σας στο newsletter θα λαμβάνετε τα νέα μας, στο ηλεκτρονικό σας γραμματοκιβώτιο. Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας και πατήστε Εγγραφή
ΣΧΟΛΙΑ