Σχόλια
Μακριά
26/1/2023

...Και με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά και το φως σβηστό η αναμμένο στα πέρατα του νου!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ευαγγελάτος
Απεβίωσε ο Αιμίλιος Ζαχαρέας
21/1/2023

Συλλυπητήρια στη σύζυγό του και συνδημότισσά μας Ιωάννα Τσιβάκου.

Χαράλαμπος Λαζάνης
Πάντα να ανταμώνουμε με ανοιχτές καρδιές !
11/1/2023

Μαζί για μια ΠΟΛΗ ΑΛΛΗ, διαφορετική, καλύτερη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, με ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Το Πολυτεχνείο ΖΕΙ
19/11/2022

...με ρίζες βαθιές και ασύνορες ελπίδες...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
H επίδραση της Τραγωδίας στο σινεμά και την τηλεόραση
14/9/2022

Έξοχη η παρέμβασή σας. Συμπληρώσατε ιδανικά το μικρό μου κείμενο και δώσατε αυτήν την διαλεκτική διάσταση της εξέλιξης του σινεμά που δεν τόνισα επαρκώς. Βεβαίως η κριτική στάση είναι σημαντικότατη, στην εξέλιξη συμμετέχουν ισότιμα δημιουργοί και θεατές. Από τη μεριά μου οφείλω να διευκρινίσω ότι δεν παίρνω θέση υπέρ των τραγικών ποιητών ή του Πλάτωνος, όπως δεν παίρνω θέση ας πούμε υπέρ της αποστασιοποίησης του Μπρεχτ. Όλες αυτές οι θέσεις και αντιθέσεις συμβάλλουν στην εξέλιξη, όπως, σε άλλη ασφαλώς κλίμακα, συμβάλλει και ο διάλογος από αυτό το βήμα. Ευχαριστώ εσάς και την Δράση για την ευκαιρία.

Γιώργος Σκιάνης

Έκλεισαν την Λ. Πεντέλης ενώ διανυκτερεύει το Σισμανόγλειο!

Ο Δήμος Βριλησσίων δεν χρησιμοποίησε το εσωτερικό οδικό δίκτυο για το "Santa Run"

Κυριακή απόγευμα, 4 Δεκεμβρίου, ολονύχτια γενική εφημερία το Σισμανόγλειο. Δηλαδή κίνηση, επείγοντα περιστατικά, ασθενοφόρα, από την μισή Αττική και όχι μόνο. Αλλά την ίδια ώρα, ο Δήμος Βριλησσίων διοργανώνει τον δρόμο «SANTA RUN», διαδρομές ενός, πέντε και δέκα χιλιομέτρων μέσα στην πόλη, (μια επιτυχημένη διοργάνωση για φιλανθρωπικό σκοπό, ντυμένων αγιοβασίληδων). Και για πρώτη φορά οι «αγώνες» δεν γίνονται στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλης, αλλά στη Λ. Πεντέλης! Με αποτέλεσμα να γίνει «σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας της, από το ύψος της συμβολής της με την οδό 25ης Μαρτίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Π. Μπακογιάννη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας»! Δηλαδή οι κάτοικοι των γειτονικών Δήμων, οι διερχόμενοι οδηγοί και κυρίως, οι έχοντες ανάγκη και τα ασθενοφόρα του Σισμανογλείου, θα έπρεπε να αναζητήσουν παρακαμπτήριές οδούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τώρα, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Τόσο ακατανόητα μας φαίνονται αυτά. Πώς εγκρίνονται τέτοιες αποφάσεις; Τόση αδιαφορία; Ό,τι μας βολεύει! Να δημιουργούμε «γεγονότα», λόγους, βραβεύσεις, να περνάμε καλά. Και τα ασθενοφόρα θα περιμένουν... Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Πολλές φορές στου δειλινού τη μυστική την ώρα, Όταν γυρνώ με την ψυχή βαριά συλλογισμένη, Πολλές φορές στην ερημιά βγαίνει μια άυλη χώρα, Μια χώρα πάντα σιωπηλή και πάντα θαμπωμένη.

Λάμπρος Πορφύρας, Η θαμπωμένη χώρα
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Ξεκινάμε! ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί στο ΤΥΠΕΤ. Η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της ΔΡΑΣΗΣ. Πρώτες σκέψεις, οπτικές, απολογισμοί, κάλεσμα, γιορτή!

Newsletter