Σχόλια
Στη μνήμη του Δημήτρη Γεωργουλή
3/6/2026

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση. Είμαι βέβαιη ότι για πολλούς από τους μαθητές του ο κ.Δημητρης ήταν σαν δεύτερος πατέρας, μέντορας και φίλος. Κάθε φορά που επισκεπτόμουν το σπίτι τ

Αΐντα Α.
Όταν η αδράνεια παράγει θεσμική εκτροπή
7/5/2026

Δεν θα ζητήσουμε άδεια για να ασκούμε κριτική εκεί όπου βλέπουμε πολιτική ασυνέπεια – είτε αυτή προέρχεται από τη διοίκηση είτε από όσους δηλώνουν αντιπολίτευση αλλά δεν αντέχουν τον καθρέφτη.

admin
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Cine-Δράση
7/4/2026

Συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέν Διοικητικό συμβούλιο με πολλες ευχες για καλη και ουσιαστική θητεία !!!θερμές ευχές για καλο Πασχα και καλή Ανάσταση σε όλους!!!

Σοφία Φουντουλάκη
Πάντα με τα Κινήματα!
13/2/2026

Είκοσι χρόνια! 2006 ''Δράση για μια ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ'' Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων. Η επιτομή της ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. Θύμησες, νοσταλγία, συγκίνηση... ΡΗΓΑΣ, ΣΑΜΗΣ, ΝΙΚΟΣ, μ' ένα κόμπο στο λαιμό...

Τάκης Μάτσας '' Πάντα με τα κινήματα''
Γιατί με το Κίνημα;
26/1/2026

Η ''γνώμη'' του Γιάννη με βρίσκει, συνολικά, σύμφωνο. Αυτές οι απόψεις απαιτούνται, τουλάχιστον τώρα. Αυτές, που στηρίζονται σε αντικειμενικά δεδομένα, εκφράζονται με πολιτικά κριτήρια και συμβάλλουν

Τάκης Μάτσας

Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς στην Τουρκία και την Συρία

Aπόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Κινηματογραφικής Λέσχης Βριλησσίων

Η Γενική Συνέλευση της Κινηματογραφικής Λέσχης Βριλησσίων Cine Δράση που συνήλθε στις 16/2/2023 αποφάσισε τη συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς στην Νοτιοανατολική Τουρκία και τη Βορειοδυτική Συρία *. Η βοήθεια θα συγκεντρώνεται κάθε Πέμπτη στη διάρκεια των προβολών στο ΤΥΠΕΤ και καθημερινά στα γραφεία του Cine Δράση (Πάρνηθος 21 Βριλήσσια) από τις 11:00 έως τις 2:00 τα πρωινά και από τις 6:00 έως τις 8:00 τα απογεύματα. Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι: - Φάρμακα κάθε είδους (γάζες, κρέμες αντιβιοτικές, κολλύρια, αντιβιοτικά, χαντζαπλαστ, ενέσεις, betadine, dermafil κλπ, pulvo, αντιπυρετικά ponstan, depon, panadol, apotel, αντισηπτικά, για αλλεργίες, αντιβηχικά σιρόπια). - Τυποποιημένα τρόφιμα: κονσέρβες, όσπρια, ζυμαρικά, κρέμες για μωρά, γάλατα σε κονσέρβες, μπάρες δημητριακών, μπισκότα κλπ. - Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες κάθε είδους κλπ) - Υπνόσακοι και ρούχα καινούργια. Το Cine Δράση κάνει επίσης έκκληση, σε όσους από τους συμπολίτες έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν την προσωρινή φιλοξενία άστεγων σεισμοπαθών, ιδίως παιδιών. Τα υλικά θα παραδοθούν στις πρεσβείες της Τουρκίας και της Συρίας στην Αθήνα. Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine Δράση Πάρνηθος 21 Βριλήσσια Τηλέφωνα: 2111165797-6955686361 *Για την περίπτωση της Συρίας, επειδή η βοήθεια είναι δύσκολο να φτάσει, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής χρημάτων μέσω του λογαριασμού της Κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου στην Εθνική Τράπεζα: 040/018328-82.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη των συντακτών τους. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να διαγράφουν, χωρίς προειδοποίηση, σχόλια με διαφημιστικό, υβριστικό, ρατσιστικό, προσβλητικό ή παράνομο περιεχόμενο, καθώς και σχόλια που δεν σχετίζονται με το θέμα του άρθρου.
Τοιχο-διωκτικά

Μάσκα δεν έχω να γυρνώ στο καρναβάλι ετούτο.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Newsletter