Σχόλια
Γιάννης Τσούτσιας στην εκδήλωση της ΔΡΑΣΗΣ: «Παρόλα αυτά, πάμε!»
13/2/2023

Η αλήθεια ΟΛΗ!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Εξ Αίματος
9/2/2023

Μετα-Δημοκρατία!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Περί βιβλιοθηκών ο λόγος...
7/2/2023

Ή μπορούμε εμείς οι δημότες να εκμεταλλευτούμε το Άρθρο 6 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκινήστε αυτή την Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ τη συλλογή υπογραφών, θα είμαι εκεί να υπογράψω.

Δημήτρης Καλαμπούκας
Για ένα αναγνωστήριο!
7/2/2023

Κε Μπάμπη, όμορφα λόγια, όπως και εκείνα στο πρόσφατο άρθρο της κας Μάρη («Περί βιβλιοθηκών ο λόγος»). Τα είπε και ο κος Κρητικός στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου τον Δεκέμβριο του 2021 (το θυμάται κανείς;). Λόγια, λόγια, λόγια… Η μόνη λύση είναι να εκμεταλλευτούμε το Άρθρο 6 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκινήστε αυτή την Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ τη συλλογή υπογραφών, θα είμαι εκεί να υπογράψω. ----Άρθρο 6 "Δημοσιότητα των συνεδριάσεων. Αναφορές - Προτάσεις - Πληροφόρηση Πολιτών " : Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά υποχρεωτικά προτάσεις που κατατίθενται σ' αυτό από τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) άτομα για την επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη σχετική απόφαση που ελήφθη.---

Δημήτρης Καλαμπούκας
Μακριά
26/1/2023

...Και με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά και το φως σβηστό η αναμμένο στα πέρατα του νου!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ευαγγελάτος

Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς στην Τουρκία και την Συρία

Aπόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Κινηματογραφικής Λέσχης Βριλησσίων

Η Γενική Συνέλευση της Κινηματογραφικής Λέσχης Βριλησσίων Cine Δράση που συνήλθε στις 16/2/2023 αποφάσισε τη συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς στην Νοτιοανατολική Τουρκία και τη Βορειοδυτική Συρία *. Η βοήθεια θα συγκεντρώνεται κάθε Πέμπτη στη διάρκεια των προβολών στο ΤΥΠΕΤ και καθημερινά στα γραφεία του Cine Δράση (Πάρνηθος 21 Βριλήσσια) από τις 11:00 έως τις 2:00 τα πρωινά και από τις 6:00 έως τις 8:00 τα απογεύματα. Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι: - Φάρμακα κάθε είδους (γάζες, κρέμες αντιβιοτικές, κολλύρια, αντιβιοτικά, χαντζαπλαστ, ενέσεις, betadine, dermafil κλπ, pulvo, αντιπυρετικά ponstan, depon, panadol, apotel, αντισηπτικά, για αλλεργίες, αντιβηχικά σιρόπια). - Τυποποιημένα τρόφιμα: κονσέρβες, όσπρια, ζυμαρικά, κρέμες για μωρά, γάλατα σε κονσέρβες, μπάρες δημητριακών, μπισκότα κλπ. - Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες κάθε είδους κλπ) - Υπνόσακοι και ρούχα καινούργια. Το Cine Δράση κάνει επίσης έκκληση, σε όσους από τους συμπολίτες έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν την προσωρινή φιλοξενία άστεγων σεισμοπαθών, ιδίως παιδιών. Τα υλικά θα παραδοθούν στις πρεσβείες της Τουρκίας και της Συρίας στην Αθήνα. Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine Δράση Πάρνηθος 21 Βριλήσσια Τηλέφωνα: 2111165797-6955686361 *Για την περίπτωση της Συρίας, επειδή η βοήθεια είναι δύσκολο να φτάσει, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής χρημάτων μέσω του λογαριασμού της Κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου στην Εθνική Τράπεζα: 040/018328-82.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Τὸ χάραμα ἐπῆρα / τοῦ Ἥλιου το δρόμο, κρεμῶντας τὴ λύρα / τὴ δίκαιη στὸν ὦμο,— κι ἀπ’ ὅπου χαράζει / ὼς ὅπου βυθά, τὰ μάτια μου δὲν εἶδαν τόπον ἐνδοξότερον ἀπὸ τοῦτο τὸ ἁλωνάκι.

Απόσπασμα από τους «Ελευθέρους Πολιορκημένους» του Διονύσιου Σολωμού
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter