Σχόλια
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
1/4/2024

Είναι όντως μεγάλο το πρόβλημα. Θα έχετε παρατηρήσεις ότι πέρα από το θέμα του ύψους, στις καινούργιες πολυκατοικίες δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κήπος ή πράσινος περίβολος, ενώ για την εποχή μας αυτό θ

Χαρά Ροβίθη
Γεράσιμος Κακλαμάνης (1940 – 2003): Διαφωτιστικές αχτίδες φωτός στο προπαγανδιστικό σκότος
3/3/2024

Εξαιρετικό...

Εύα Χατζάκη
Αναφορά στο έργο του Γεράσιμου Κακλαμάνη (1940 – 2003)
2/1/2024

Σίγουρα έχουμε υποχρέωση να προωθούμε κείμενα ικανά να αφυπνίζουν τίς συνειδήσεις ατόμων μίας κοινωνίας, η οποία ζεί μέσα στό ψέμμα. Εάν μπορώ να βοηθήσω σε μία τέτοια προσπάθεια, θα το κάνω μετά χαρ

Ζέρβας Δημήτρης

Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς στην Τουρκία και την Συρία

Aπόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Κινηματογραφικής Λέσχης Βριλησσίων

Η Γενική Συνέλευση της Κινηματογραφικής Λέσχης Βριλησσίων Cine Δράση που συνήλθε στις 16/2/2023 αποφάσισε τη συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς στην Νοτιοανατολική Τουρκία και τη Βορειοδυτική Συρία *. Η βοήθεια θα συγκεντρώνεται κάθε Πέμπτη στη διάρκεια των προβολών στο ΤΥΠΕΤ και καθημερινά στα γραφεία του Cine Δράση (Πάρνηθος 21 Βριλήσσια) από τις 11:00 έως τις 2:00 τα πρωινά και από τις 6:00 έως τις 8:00 τα απογεύματα. Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι: - Φάρμακα κάθε είδους (γάζες, κρέμες αντιβιοτικές, κολλύρια, αντιβιοτικά, χαντζαπλαστ, ενέσεις, betadine, dermafil κλπ, pulvo, αντιπυρετικά ponstan, depon, panadol, apotel, αντισηπτικά, για αλλεργίες, αντιβηχικά σιρόπια). - Τυποποιημένα τρόφιμα: κονσέρβες, όσπρια, ζυμαρικά, κρέμες για μωρά, γάλατα σε κονσέρβες, μπάρες δημητριακών, μπισκότα κλπ. - Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες κάθε είδους κλπ) - Υπνόσακοι και ρούχα καινούργια. Το Cine Δράση κάνει επίσης έκκληση, σε όσους από τους συμπολίτες έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν την προσωρινή φιλοξενία άστεγων σεισμοπαθών, ιδίως παιδιών. Τα υλικά θα παραδοθούν στις πρεσβείες της Τουρκίας και της Συρίας στην Αθήνα. Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine Δράση Πάρνηθος 21 Βριλήσσια Τηλέφωνα: 2111165797-6955686361 *Για την περίπτωση της Συρίας, επειδή η βοήθεια είναι δύσκολο να φτάσει, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής χρημάτων μέσω του λογαριασμού της Κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου στην Εθνική Τράπεζα: 040/018328-82.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Έρχονται όλα κάποτε μαζεμένα. Πού να πας τότε; Πού να κρυφτείς; Τι την έκανες την ανεπανάληπτη ζωή σου;

Τάσος Λειβαδίτης - Καντάτα , Κέδρος 1960
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter