Τρία χρόνια χωρίς τον Μανώλη Γλέζο

Εμείς στη ΔΡΑΣΗ του χρωστάμε ακόμη περισσότερα

Ξημερώματα 30 Μαρτίου 2020, στα 98 του χρόνια ο Μανώλης Γλέζος έφυγε από τη ζωή. Ο Άνθρωπος – σύμβολο της Αντίστασης, της Ελευθερίας, του Ανθρωπισμού, πέρασε με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της χώρας που αγάπησε και τον αγάπησε. Στην ιστορική πλέον φωτογραφία, 17 χρόνια πριν, Μάϊος 2006, «Στέκι Νεολαίας», οδός Ολύμπου, ο Μανώλης Γλέζος αγορεύει στην ιδρυτική εκδήλωση της ΔΡΑΣΗΣ! Από αριστερά: Θοδωρής Δρίτσας, «Το λιμάνι της Αγωνίας», Μανώλης Γλέζος, Μιχάλης Βερροιόπουλος (Δράση), Γιάννης Τσούτσιας (Δράση) και Γιώργος Καραμπελιάς, εκδότης του «Άρδην». Μας στήριξε όσο κανείς άλλος! Γενναιόδωρα, μας υπερασπίστηκε όταν έπρεπε. Όπου έπρεπε. Χαμηλώνουμε το κεφάλι. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν και αλλού
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tάκης Μάτσας [Μανώλης Γλέζος ]
    1 Απριλίου 2023, 00:12

    Τι μας θύμισες, Γιάννη!!! 'Δράση για μια ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ' ... Η επιτομή της συλλογικότητας!!! Οι μνήμες ερχονται... κατακλυσμιαία!

  2. Tάκης Μάτσας [Μανώλης Γλέζος ]
    31 Μαρτίου 2023, 23:55

    Συγκίνηση...Σεβασμός...Σιωπή...

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Ή θα περπατήσουμε στον ουρανό ή κάντε μας τη χάρη. Δεν έχουμε ανάγκη από μικρές ζωές.

Κώστας Μόντης.
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter