Σχόλια
Ο πολίτης απέναντι στον Μινώταυρο μέσα στο κράτος - λαβύρινθο
15/5/2024

Έχω ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία από την ΑΑΔΕ, την αυθαιρεσία των υπηρεσιών της, τις δυσλειτουργικές πλατφόρμες της ,τα ηλεκτρονικά αδιέξοδα και την "απρόσωπη" "από μηχανής" ταλαιπωρία που περιμένει τον

Γιώργος Θωμάκος
Τα Βριλήσσια στο μέτωπο των Δήμων που αντιδρούν
7/5/2024

Πρόκειται για ένα υδροκέφαλο κράτος και ένα επίσης υδροκέφαλο λεκανοπέδιο. Η ζήτηση κατοικιών είναι ασφυκτική και οι "αρμόδιοι" όπως πάντα καλούνται να την αντιμετωπίσουν άρον άρον, (τηρουμένου βεβαί

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
27/4/2024

Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση...

Πόπη Αυγερινού
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin

Συγκινητική ανταπόκριση στην έκκληση του Βριλησσού

H ΔΡΑΣΗ συνέβαλε να καλυφθούν οι έκτακτες βάρδιες πυρασφάλειας στον «Θεόκλητο»

Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε η χθεσινή έκκληση του συλλόγου «Βριλησσός» για συμμετοχή σε έκτακτες και ενισχυμένες βάρδιες πυρασφάλειας του δάσους του Αγίου Θεοκλήτου. Στην έκκληση αντέδρασε, αμέσως, θετικά η ΔΡΑΣΗ, η οποία έκανε ανοιχτή πρόσκληση προς τα μέλη, τους φίλους και όλους τους δημότες Βριλησσίων να συμμετέχουν, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες πυροπροστασίας που επιβάλουν οι ευνοϊκές για τις πυρκαγιές καιρικές συνθήκες των ημερών, με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες που όλοι παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα. Μέσα σε ελάχιστες ώρες δεκάδες άτομα τηλεφώνησαν ή έστειλαν διαδικτυακά μηνύματα δηλώνοντας τη συμμετοχή τους. Τους ευχαριστούμε όλους για την προσφορά τους ανεξαρτήτως αν τελικά χρειάστηκε ή όχι η συμβολή τους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να συναντιόμαστε στην προστασία του δάσους όσο το δυνατόν περισσότεροι Βριλησσιώτες. Και ότι από το επόμενο καλοκαίρι θα τεθεί επιτέλους επί τάπητος η αντιπυρική θωράκιση του βουνού και η οργανωμένη ένταξη εθελοντών στις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη Στη φωτογραφία η φωτιά στην Πάρνηθα όπως φαινόταν χθες από τον Άγιο Θεόκλητο.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Οι αριθμοί είναι λιγότερο αμφίσημοι από τις λέξεις, η φιλοσοφία υπερέχει γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σκέφτεται κάτι και συνάμα να σκέφτεται ότι το σκέφτεται.

Κωστής Παπαγιώργης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter