Σχόλια
Ο πολίτης απέναντι στον Μινώταυρο μέσα στο κράτος - λαβύρινθο
15/5/2024

Έχω ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία από την ΑΑΔΕ, την αυθαιρεσία των υπηρεσιών της, τις δυσλειτουργικές πλατφόρμες της ,τα ηλεκτρονικά αδιέξοδα και την "απρόσωπη" "από μηχανής" ταλαιπωρία που περιμένει τον

Γιώργος Θωμάκος
Τα Βριλήσσια στο μέτωπο των Δήμων που αντιδρούν
7/5/2024

Πρόκειται για ένα υδροκέφαλο κράτος και ένα επίσης υδροκέφαλο λεκανοπέδιο. Η ζήτηση κατοικιών είναι ασφυκτική και οι "αρμόδιοι" όπως πάντα καλούνται να την αντιμετωπίσουν άρον άρον, (τηρουμένου βεβαί

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
27/4/2024

Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση...

Πόπη Αυγερινού
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin

Η ΔΡΑΣΗ για τις εκλογές της Κυριακής

Ένα νέο πολιτικό ρεύμα μέρος της μετεκλογικής εικόνας

Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε. Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών των Βριλησσίων είναι γνωστά. Σε ό,τι αφορά την νέα μετεκλογική εικόνα και το πώς αυτή διαμορφώνεται, επισημαίνουμε ότι ανάμεσα σε όλα τα άλλα, έχει πλέον τεθεί και μια άποψη με συνέχεια, που έχει υποστηριχτεί διαχρονικά, και η οποία επικροτήθηκε από ένα αξιοπρόσεκτο τμήμα του εκλογικού σώματος. Η πρόταση της ΔΡΑΣΗΣ για συμμετοχική αυτοδιοίκηση και συνένωση της λαϊκής παρουσίας και πράξης με την αντίστοιχη θεσμική διαμόρφωσή της στον Δήμο, ΥΠΑΡΧΕΙ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, τμήμα της νέας πολιτικής πραγματικότητας του προαστίου. Διαμορφώνοντας ένα μικρό, ίσως ακόμη στο ημίφως, ωστόσο υπολογίσιμο πολιτικό ρεύμα μέσα στην τοπική κοινωνία. Το ρεύμα αυτό θα συνεχίσει να μπολιάζει τα πράγματα με την παρουσία του και τις θέσεις του και το επόμενο διάστημα. Ακόμη πιο επίμονα, ακόμη πιο αποτελεσματικά, ακόμη πιο αισιόδοξα. Γιατί αποτελεί δρόμο διεξόδου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλον εκείνο τον κόσμο που, μέσα σε έναν ορυμαγδό συστημικών παραλλαγών, μας επέλεξε, μας στήριξε, συμμετείχε στις αγωνίες και στον αγώνα μας. Είναι αυτονόητο ότι μαζί του θα προσπαθήσουμε και την επόμενη ημέρα να συντονιστούμε. «Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη»

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικές Εκλογές 2023
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Οι αριθμοί είναι λιγότερο αμφίσημοι από τις λέξεις, η φιλοσοφία υπερέχει γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σκέφτεται κάτι και συνάμα να σκέφτεται ότι το σκέφτεται.

Κωστής Παπαγιώργης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter