Σχόλια
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
27/4/2024

Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση...

Πόπη Αυγερινού
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
1/4/2024

Είναι όντως μεγάλο το πρόβλημα. Θα έχετε παρατηρήσεις ότι πέρα από το θέμα του ύψους, στις καινούργιες πολυκατοικίες δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κήπος ή πράσινος περίβολος, ενώ για την εποχή μας αυτό θ

Χαρά Ροβίθη
Γεράσιμος Κακλαμάνης (1940 – 2003): Διαφωτιστικές αχτίδες φωτός στο προπαγανδιστικό σκότος
3/3/2024

Εξαιρετικό...

Εύα Χατζάκη

Προσπάθεια απάντησης σε ένα ακατανόητο κείμενο

Για κάποιους ο χρόνος μετράει από τότε που εκείνοι άλλαξαν επιλογές

Επειδή είναι απολύτως κουραστικό και απωθητικό να παρακολουθούμε πολιτικάντικες κορώνες, εν συντομία και ως «απάντηση» σε ανακοίνωση του συνδυασμού «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»* που επιτίθεται στη ΔΡΑΣΗ με αφορμή άρθρο της ιστοσελίδας μας , θέλουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω: 1) Η κα Αρσένη διαμαρτύρεται επειδή την χαρακτηρίσαμε συνυπεύθυνη για τα αποτελέσματα της θητείας των διοικήσεων Μανιατογιάννη. Αναρωτιέται «αν της ασκούμε κριτική για τις 10 μέρες που ήταν Δήμαρχος?» (!) ή αν υπονοούμε «ότι είχε λόγο άρα και μέρος ευθύνης στην συνολική διοίκηση του δήμου?». Δεν έχει θητεύσει η κα Αρσένη επί εννέα σχεδόν χρόνια ως πρόεδρος του ΟΚΠΑ και αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών; Δεν υπήρξε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου; Του οργάνου δηλαδή, που όχι μόνο ψήφιζε, αλλά και συνέτασσε τους προϋπολογισμούς και κάθε απόφαση του Δήμου με οικονομικό περιεχόμενο, από το 2014 μέχρι σήμερα; Τι άλλο θα χρειάζονταν κάποιος για να διαμορφώσει γνώση για την οικονομική κατάσταση του Δήμου; Ή αυτά γίνονται αντιληπτά μόνον όταν αυτός φτιάξει δικό του συνδυασμό; Και μας εγκαλούν κιόλας γιατί δεν αντιδράσαμε όταν εκείνη ζήτησε ισολογισμούς; Μάλλον για κάποιους ο χρόνος μετράει από τότε που εκείνοι άλλαξαν επιλογές.** 2) Στην ανακοίνωσή μας πουθενά δεν αναγράφουμε ή υπονοούμε ότι υπάρχουν ζητήματα οικονομικής διαχείρισης στον ΟΚΠΑ. Αλλά πρέπει επιτέλους να σταματήσει και η, με κάθε αφορμή, νοσηρή «αγιοποίηση» του έργου του ΟΚΠΑ και της προέδρου του. Οι εκλογές τελείωσαν, ας το συνειδητοποιήσει αυτό η κα Αρσένη. 3) Η αλήθεια των παραπάνω είναι αυταπόδεικτη και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Και ναι, όλοι κρινόμαστε, όλοι όμως, κανείς δεν αποτελεί εξαίρεση, ούτε η κα Αρσένη. 4) Τέλος, το θέμα των ελλειμμάτων του Δήμου διερευνάται και θα διερευνηθεί αναλυτικότερα. Επιφυλασσόμαστε επομένως για την τελική μας τοποθέτηση όταν έλθουν όλα τα στοιχεία στο φως, όπως έχουμε ζητήσει. Το συντονιστικό της Κίνησης Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη * Η ανακοίνωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» για την ΔΡΑΣΗ. ** Αγνοώντας ότι έχουμε ζητήσει στοιχεία πριν δυο χρόνια! ( ερώτηση της ΔΡΑΣΗΣ προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τα οικονομικά.)

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Έρχονται όλα κάποτε μαζεμένα. Πού να πας τότε; Πού να κρυφτείς; Τι την έκανες την ανεπανάληπτη ζωή σου;

Τάσος Λειβαδίτης - Καντάτα , Κέδρος 1960
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter