Σχόλια
Νίκες
28/7/2020

Ας ήταν τέτοιες της ήττας νίκες πολλές κι' ο κόσμος θ' άλλαζε πολύ...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Γιατί καταψηφίσαμε τον νέο ΟΕΥ. Παρουσίαση και κριτική.
25/7/2020

Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Χαίρομαι γιατί η ενημέρωση δεν περιορίζεται μόνο σε γενικές αξιολογικές κρίσεις αλλά δίνονται στοιχεία, αριθμοί και τεκμηρίωση, ώστε να μπορεί ο πολίτης να διαμορφώσει κρίση. Συνεχίστε έτσι. Μακάρι και ο Δήμος να καταλάβει ότι διαβούλευση σημαίνει να παρέχεις δημόσια και εκ των προτέρων όλη την ενημέρωση που απαιτείται και να εμπλέκεις στη διαδικασία όλους τους ενδιαφερόμενους. Πέραν της σταθερής και πάγιας πρακτικής της μη συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων, στη συγκεκριμένη απόφαση είναι αρνητικό και το γεγονός ότι δεν συμμετείχαν οι εργαζόμενοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ
Τα προτεκτοράτα έχουν και τη Δικαιοσύνη που τους αξίζει…
24/7/2020

Με λόγια, λόγια, λόγια κτίζω ανώγια και κατώγια...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
O Δήμαρχος αρνείται να συναντήσει τους κατοίκους της Μητροπούλου
17/7/2020

Γνωρίζετε ότι στο άρθρο 6 παρ. 6 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται οτι: 6. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά υποχρεωτικά προτάσεις που κατατίθενται σ' αυτό από τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) άτομα για την επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη σχετική απόφαση που ελήφθη

Γιώργος Θωμάκος
Προς τι η σπουδή;
17/7/2020

Η καθηγήτρια μου στο 6 ΚΕΤΕ Χαλανδρίου. Πάντα γλυκιά και δραστήρια Απίστευτες οι γιορτές που κάναμε για τις εκδηλώσεις της 17 Νοέμβρη. Πάντα γερή και δυνατή

Λάτσης Κώστας

Απο - Λογισμοί

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Είναι σίγουρο πως περάσαμε κάποια χρόνια καλά. Ισομοιράστηκε η ηδονή με την οδύνη και ισορρόπησε το μέσα μας. Μόνο τώρα που έκλεισα για τα καλά τα μάτια το βλέπω καθαρά. Ότι μας δόθηκε ήταν ο δρόμος προς την γνώση μας και ότι μας αρνήθηκε η τέχνη της ζωής. Έμπειροι πια, φτασμένοι τεχνίτες, αφήνουμε τα σύνεργα στο χώμα: Νου, λογική, ιδέες κι ονείρατα, μα κυρίως το υλικό, την κόλλα - των τυχερών - που τα συνταιριάζει. Φτάνοντας στην εξώπορτα, αν στρέψουμε το κεφάλι προς τα πίσω, θα 'ναι για κάποια λόγια που δεν ειπώθηκαν και κάποια δάκρυα που δεν βρήκαν κόρφο να χυθούν, κι αυτά πονούνε πιότερο κι από τα έργα που απόμειναν στη μέση. Αν πάλι τραβήξουμε μπροστά με βήμα σταθερό, είναι γιατί κι ελπίδα έχει τα όριά της. Φτάσαμε αποκαμωμένοι αλλά πλούσιοι, γεμάτοι χαρά, που λάβαμε μέρος σ' αυτό το μεγάλο παιχνίδι, με όλες τις μεταπτώσεις των παιδιών - αυτών των δασκάλων της ύπαρξης - που 'χουν σαν παίζουν. Θα τινάξουμε καλά τα ρούχα μας απ' την σκόνη του χρόνου, και σιάζοντας λίγο τα μαλλιά μας θα περάσουμε καθαροί κι ωραίοι, έτοιμοι στο μεγάλο τραπέζι του αρχιμάστορα, που θα αναδιανείμει τα υλικά μας τροφοδοτώντας τ' αστέρια. Υ.Γ. Κι αν απομείνει κάτι από τους άξιους, θα 'ναι ένα μελωδικό θρόισμα της μνήμης. ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: Edvard Munch, Πρωινό. 1884.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    3 Ιανουαρίου 2020, 20:15

    Μπουκέτο από μεστές αλήθειες!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα.

Οδυσσέας Ελύτης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter