Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Ούτε για τον Άνθρωπο, ούτε για το Περιβάλλον

Απάντηση της ΔΡΑΣΗΣ στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής

Καθηλωμένη στην προεκλογική περίοδο η διοίκηση Μανιατογιάννη, εξακολουθεί να πορεύεται εν κρυπτώ, με κόλπα, πολιτικαντισμούς και εμμονή στην τακτική «βρίζε, βρίζε, κάτι θα μείνει». Αντί να επιχειρήσουν να εξηγήσουν ή έστω να σιωπήσουν, με αφορμή τις αποκαλύψεις μας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο χώρος της Ναυτικής Βάσης, εξέδωσαν χθες στην ιστοσελίδα του Δήμου μια πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη ανακοίνωση 850 λέξεων σε βάρος της ΔΡΑΣΗΣ. Συμβαίνει βέβαια συχνά όσοι δυσκολεύονται με τις εξηγήσεις να «πετούν την μπάλα στην εξέδρα». Εν προκειμένω οι κύριοι, κατά το πρότυπο του δικομματισμού που εκπροσωπούν -αυτό ξέρουν- πουλούν φτηνά αντιδεξιά συνθήματα και προοδευτισμό για να αποφύγουν όσα καθημερινά τους εκθέτουν. Αλλά και η μικροπολιτική έχει τα όριά της. Καλούμε τον συστημικό δήμαρχο και τα στελέχη του, που κατάφεραν να απαξιώσουν μια έκταση 52 στρεμμάτων - αποκλεισμένη για τους δημότες, να αφήσουν τις εκθέσεις ιδεών περί ανακύκλωσης και δημοκρατίας, θέματα που δεν γνωρίζουν ικανοποιητικά και να προσέλθουν στο δημοτικό συμβούλιο όπου τους εγκαλούν 5 (πέντε) παρατάξεις της αντιπολίτευσης να δώσουν εξηγήσεις. Μέχρι τότε, μας αρκεί που συμβάλαμε στον περιορισμό της κακοποίησης του πάρκου, αφού ήδη οι κήνσορες σπεύδουν άρον-άρον να εξαφανίσουν τα πειστήρια των «πειραμάτων» τους. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη Συντονιστικό 22ας Ιανουαρίου 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΡΡΗΣ
    23 Ιανουαρίου 2020, 22:49

    ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ Ν Ο Υ ΚΑΙ Η Γ Ν Ω Σ Η . **** Ε Ν Α Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Ε Υ Γ Ε ****.

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter