Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου για την Ναυτική Βάση

Να μην χρησιμοποιηθεί ξανά σαν τόπος «μπάτε σκύλοι αλέστε»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Συνάδελφοι, Είναι γνωστό ότι η Ναυτική Βάση, ένας χώρος 52 περίπου στρεμμάτων, έχει χαρακτηριστεί εδώ και πολλά χρόνια σαν πάρκο αναψυχής, μετά από αγώνες των κατοίκων του Δήμου Βριλησσίων. Μέχρι σήμερα και με ευθύνη των διοικούντων, όχι μόνο δεν λειτουργεί σαν πάρκο αλλά: ·Αποτελεί χώρο παρκαρίσματος των απορριμματοφόρων και άλλων οχημάτων, αποθηκευτικό σκουπιδότοπο, χωρίς να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους που απασχολούνται εκεί. ·Πρόσφατα είχαμε το απαράδεκτο περιστατικό όπου με την συγκατάθεση της Διοίκησης του Δήμου και χωρίς καμιά ενημέρωση των υπηρεσιακών παραγόντων, δόθηκε η άδεια σε εργολάβο για να κάνει «διαλογή σκουπιδιών», χυμένων στο χώρο, χωρίς φυσικά να τηρηθούν οι στοιχειώδης κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων, οι οποίοι τα περισυνέλλεγαν με τα χέρια τους. Ρωτάμε τη Διοίκηση του Δήμου: · Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει διαμορφωθεί η Ναυτική Βάση ώστε να λειτουργήσει κατ΄ αποκλειστικότητα ως χώρος αναψυχής; · Ποιοι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τηρούνται, όταν ο χώρος της Ναυτικής Βάσης που εργάζονται οι συνάδελφοί μας στερείται τα στοιχειώδη, όπως τουαλέτες, είδη υγιεινής, παντελή έλλειψη κλιματισμού κλπ; · Μήπως παραχωρώντας «δειλά-δειλά» το χώρο αυτό σε εργολάβους, τάχα για την υλοποίηση «πιλοτικών προγραμμάτων», είναι ένα παραπέρα βήμα για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών μας, όπως εξάλλου έχει κάνει τόσο η τωρινή Διοίκηση όσο και οι προκάτοχοί της, στο σύνολο των υπηρεσιών και στο όνομα της έλλειψης προσωπικού; Απαιτούμε: · Τη μεταφορά του στόλου των οχημάτων του Δήμου σε χώρο χαρακτηρισμένο για τέτοια χρήση, εντός του Δήμου Βριλησσίων, εξασφαλίζοντας ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους και την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας που είναι αποκλειστική ευθύνη της Διοίκησης. · Να αποδοθεί το σύνολο της Ναυτικής Βάσης στους δημότες ως χώρος αναψυχής. · Να μην χρησιμοποιηθεί ξανά η Ναυτική Βάση σαν τόπος «μπάτε σκύλοι αλέστε», όπου ο κάθε εργολάβος θα κερδοσκοπεί σε βάρος των εργαζομένων αλλά και της πόλης μας. ΤΟ Δ.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Ο άνθρωπος επέζησε ως τώρα επειδή αγνοούσε πώς να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του. Τώρα που μπορεί να τις πραγματοποιήσει, είτε πρέπει να τις αλλάξει, είτε να αφανιστεί.

William Carlos Williams
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter