Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Εκείνο το Τραγούδι

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Α...! Αναφώνησε αναστενάζοντας, τι υπέροχη, υπέροχη που 'ναι η ζωή και πόσο κοντά της, μέσα της, βαθιά λαγοκοιμάται ο θάνατος. Πες μου ξανά εκείνο το τραγούδι... Για μάτια - αστέρια - στο χρώμα της θάλασσας, για μαλλιά με τ' άρωμα του δάσους, για χείλη... Αχ, χείλη μου, πες μου ξανά εκείνο το τραγούδι... Μυρίζεις ύπνο και δάκρυα όταν τραγουδάς κι είν' η φωνή σου απαλή, ζεστή σαν χάδι μάνας, μυρίζεις ύπνο και δάκρυα όταν... Μη σταματάς, το νιώθω είν' αργά μα μη σταματάς, το ξέρω γέρασαν οι μουσικοί, θέλουν να ξεκουραστούν, να ησυχάσουν... Γέρασαν, μα το τραγούδι της ζωής όχι. Θα 'ναι εδώ, εκεί, παντού μέσα μας για πάντα, στην απέραντη, απέραντη μοναξιά μας. Έλα, πες μου ξανά εκείνο το τραγούδι... Τραγούδησέ μου την Ζωή! ΠΙΝΑΚΑΣ: Ishibashi Kazunori (1876-1926), Γυναίκα που διαβάζει ποίηση. ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    31 Μαρτίου 2020, 13:34

    Το τραγούδι της ζωής! Αυτό να μη πεθάνει...

  2. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΡΑΝΤΙΝΟΣ!!
    25 Μαρτίου 2020, 16:34

    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Ο άνθρωπος επέζησε ως τώρα επειδή αγνοούσε πώς να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του. Τώρα που μπορεί να τις πραγματοποιήσει, είτε πρέπει να τις αλλάξει, είτε να αφανιστεί.

William Carlos Williams
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter