Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

COVID 19 - H ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΓΓΙΓΜΑΤΩΝ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

Δευτέρα 27 Απριλίου: Ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης στο ψηφιακό δωμάτιο της ΔΡΑΣΗΣ

1η ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ! COVID 19-H ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΓΓΙΓΜΑΤΩΝ Εισηγητής: Αντώνης Ανδρουλιδάκης MSc. Αναπτυξιακός & Κοινωνικός Ψυχολόγος Δευτέρα 27 Απριλίου, 8.30 το βράδυ Απευθείας σύνδεση στη διεύθυνση: https://us02web.zoom.us/j/82961022182 15 λεπτά πριν την έναρξη Την Δευτέρα 27 Απριλίου στις 8.30 το βράδυ, η ΔΡΑΣΗ σας προσκαλεί στην πρώτη της διαδικτυακή εκδήλωση, εν μέσω πανδημίας, που δεν πρέπει να χάσετε! Χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικτυακή πλατφόρμα με αυτήν που γίνονται τα δημοτικά συμβούλια, οι ακροατές όχι μόνον μπορούν να παρακολουθήσουν την εισήγηση του Αντώνη Ανδρουλιδάκη με θέμα COVID 19-H ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΓΓΙΓΜΑΤΩΝ αλλά κα να μετέχουν ενεργά της συζήτησης. Η απευθείας σύνδεση είναι απλή, θα πραγματοποιείται μόνο με τη χρήση ενός link που θα αναρτηθεί εδώ, στην ιστοσελίδας της ΔΡΑΣΗΣ και στη σελίδα μας στο fb πριν την εκδήλωση. Προαιρετικά μπορείτε να στείλετε mail για να λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή σας: info@drasivrilissia.gr Καθίστε λοιπόν στην αγαπημένη γωνιά του σπιτιού σας μπροστά στον υπολογιστή σας, ανοίξτε μικρόφωνα και κάμερες και ελάτε να συζητήσουμε όλοι μαζί για το μέγα ζήτημα της περιόδου! Σας περιμένουμε! Ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης είναι MSc. Αναπτυξιακός & Κοινωνικός Ψυχολόγος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μετεκπαιδεύτηκε στην προσωποκεντρική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Είναι κάτοχος Μάστερ στην Αναπτυξιακή και Κοινωνική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο οποίο είναι και Βοηθός Διδασκαλίας, στα γνωστικά αντικείμενα της Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας και της Ψυχολογίας της Οικογένειας. Έχει γράψει σειρά άρθρων σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ενώ μεταξύ των βιβλίων του ξεχωρίζει το εξαιρετικό «Το Ελληνικό Τραύμα», το οποίο παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον συγγραφέα και στο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ, τον Μάρτιο του 2017*.

Ακούστε το ηχητικό της συνάντησης πατώντας το play

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη Η σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/drasivrilissia/ Πληροφορίες και οδηγίες σε περίπτωση προβλημάτων σύνδεσης 6945878869. *Ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης στο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ: http://www.drasivrilissia.gr/themata/parousiash.aspx?sxId=3061

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Ο άνθρωπος επέζησε ως τώρα επειδή αγνοούσε πώς να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του. Τώρα που μπορεί να τις πραγματοποιήσει, είτε πρέπει να τις αλλάξει, είτε να αφανιστεί.

William Carlos Williams
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter