Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Υπόθεση Ναυτική Βάση: Έπεσαν οι μάσκες του κομματισμού!

Είναι αυτό δημοτικό συμβούλιο;

Τα λέγαμε και τα ξαναλέγαμε. Ο κομματισμός κακοποιεί τη δημοκρατία. Διαστρέφει και ελέγχει ασφυκτικά την αντιπροσώπευση, σε βάρος του πραγματικού πλούτου και της ποιότητας των τοπικών κοινωνιών. Και σκοτώνει την κοινή λογική που προϋποθέτει κάποιο σχεδιασμό. Προέκυψε το θέμα με την Ναυτική Βάση. Πώς λειτούργησαν οι τοπικοί εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος: Ο ένας, τηλεφωνεί στον υπουργό και του ζητάει να μπει ειδική ρύθμιση – αναφορά στο νομοσχέδιο, για να βολευτεί και να λύσει το ζήτημα της παράνομης χρήσης. Ο δεύτερος, ως εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, παίρνει τηλέφωνο τον υπουργό και του ζητάει να τη βγάλει! Ο τρίτος, επίσης εκφραστής της κυβερνητικής πολιτικής, τηλεφωνεί κι αυτός στον υπουργό και του ζητάει να μην κάνει σκουπιδότοπο το πάρκο που μας (του) έδωσε ο Καραμανλής και εγκαινίασε ο Μητσοτάκης! Σώσον κύριε τον λαό σου! Και ο λαός των Βριλησσίων; Το Δημοτικό Συμβούλιο; Πού είναι; Πώς εκφράζονται; Παίζουν κάποιο ρόλο; Με ποιο τρόπο; Ποιος ρώτησε τους δημότες; Πότε αυτά συζητήθηκαν οργανωμένα; Για να ληφθούν οι βέλτιστες αποφάσεις; Ζούμε μια αποκαλυπτική περίοδο! Αλήθεια, ποια έκθεση έχει στα χέρια του το δημοτικό συμβούλιο που να προσδιορίζει τους διαθέσιμους και κατάλληλους χώρους εντός των Βριλησσίων, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου για την υπηρεσία καθαριότητας; Βάσει ποιων προδιαγραφών; Έγινε κάποια αξιολόγηση; Χρειαζόμαστε ένα, δύο ή 8,1 στρέμματα; Και μπορούν κάποιες εργασίες να διεξαχθούν σε υπόγειο χώρο ή όχι; Τα γνωρίζει αυτά το δημοτικό συμβούλιο; Τα προχώρησε, έστω ένα βηματάκι, η διοίκηση των 6 ετών; Τότε πώς θα πειστούν οι δημότες για την ορθότητα της τελικής επιλογής; Θα τηλεφωνούν στον κ. Χατζηδάκη; Αμ το άλλο; Καταθέσαμε ένα ψήφισμα (όχι «δικό» μας, των Περιβαλλοντικών Οργανώσεων), κατά της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου στο οποίο περιλαμβάνεται ΚΑΙ το θέμα της Ναυτικής Βάσης. Τις επόμενες ημέρες, βροχή τα ψηφίσματα! Όλες ανεξαιρέτως οι παρατάξεις κατέθεσαν και από ένα ψήφισμα! Ακόμη καταθέτουν! Για να μην ψηφίσουν αυτό που έφερε ο «άλλος»! Ρε, δεν μας παρατάτε; Είναι αυτό πολιτική; Καμία παρέμβαση στο μόνο φυσικό πάρκο των Βριλησσίων! Μήπως να μας δίνατε το τηλέφωνο του κ. Χατζηδάκη; Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    29 Απριλίου 2020, 21:54

    "Τουρκοελλάδα"! Έτσι την χαρακτήριζε ο αξέχαστος Βασίλης Ραφαηλίδης ...

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter