Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

Εν Αγνοία

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Ένοιωσε ξαφνικά να βάλλεται από παντού. Όλοι περίμεναν κάτι απ' αυτόν• μα τι περίμεναν; Τι είχαν να προσμένουν άραγε όλοι αυτοί απ' το περισπούδαστο, περίκλειστο εγώ του... Αυτό το μοναδικό εγώ του, που έφτιαχναν όλοι οι άλλοι. Εκείνος δεν περίμενε τίποτα. Ίσως απλώς καρτερούσε - ανεπαισθήτως - τον εαυτό του να σπάσει, να εκραγεί σε μυριάδες κομμάτια, βάζοντάς τον μέσα στη δίνη του αέναου κύκλου. Η μία ημέρα έμπαινε μέσα στην άλλη, η μία ιστορία στην άλλη, ο ένας εαυτός στον άλλον, και έτσι δια της ωσμώσεως έφτασε σ' αυτήν την αξεδιάλυτη - πολύμορφη κατά πολλούς - θέση του υποσχόμενου που ο ίδιος αγνοούσε. Εν τω μέσω αυτής της καταστάσεως, πήρε την απόφαση να δραπετεύσει απ' τα φανταχτερά "ενδύματά" του. Σηκώθηκε αργά, κοιτάζοντας το βάθος της μουντής αίθουσας και με σταθερή φωνή πήρε απαλά το λόγο: Κύριοι, φοβούμαι πως δεν είμαι αυτός... Ούτε ο άλλος, εν ολίγοις λάθος τραγικό με φέρνει εδώ. Σπάζοντας το φράγμα της νυκτός, συναντηθήκαμε με το μέγεθος των αοράτων. Ανίκανοι να το αισθανθούμε, πληγώσαμε και πληγωθήκαμε απ' τη Ζωή, εξαπατώντας ομοίους αλλά κυρίως Εαυτόν. ΧΡΉΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ ΠΊΝΑΚΑΣ: Ivan Kramskoy, Νύχτα με φεγγάρι. 1880.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Νικοςβυθουλκας
    23 Δεκεμβρίου 2020, 18:39

    Ναι χρηστακο!!!!!!!!

  2. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    22 Δεκεμβρίου 2020, 22:47

    Αυτογνωσία!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter