Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

Χριστούγεννα 2020!

του Δημοσθένη Μπούκη

Χριστούγεννα μας ήλθανε και πάλι, όπως πάντα, χωρίς ευρώ στην τσέπη μας, χωρίς λεπτό στην πάντα. Με δώρα θεία φέροντες, οι μάγοι των χρεών μας, την ανεργία, το φευγιό των δόλιων των παιδιών μας. Ω! Τι καλά και όμορφα που τα περνάμε πλέον. Ο κάθε ένας μόνος του τυπτόμενος και κλαίων. Και βλέπεις κάποιους βουλευτές, με δάκρυα στα μάτια, να απορούν πώς φτάσαμε και γίναμε κομμάτια. Και δεν κοιτούν στο μπάνιο τους τον όμορφο καθρέφτη, φοβούμενοι μήπως τυχόν τους καθρεφτίσει κλέφτη. Ω! Τι καλά Χριστούλη μου που εγεννήθης τότε και όχι τώρα, σήμερα που κυβερνούν αι κόται. Χρόνια πολλά συμπάσχοντες και αδίκως πονεμένοι και να φερθείτε σαν και πως να είστε βολεμένοι. Δημοσθένης Μπούκης του Γιάννη Βριλησσεύς ο εκ Πειραιώς

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    24 Δεκεμβρίου 2020, 20:11

    Με ένα ποτηράκι κρασί, μαύρο, μπρούσκο, Αηγιωργήτικο... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter