Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

Κατά - Θέσεις

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Ήτανε μία απ' αυτές, τις υπέροχες χειμωνιάτικες λιακάδες, τότε που τα χάδια του Ήλιου πολλαπλασίαζαν επ' άπειρων την αξία τους. Πήρε χαρτί και μολύβι κι έκλεισε τα μάτια... « Είναι ν' απορείς, όλη αυτή η « πίστη » που χωνεύουμε με άκρα μυστικότητα και άκρα ηλιθιότητα - ομολογουμένως. Είναι ν' απορείς, αλλά πια ομολογία ονείρου επήραμε στα σοβαρά, για να συναρμόσουμε τη σκόνη μας στον καμβά του σύμπαντος. Ελέω φόβου - και Κυρίου - παραπατούμε σαν τις όρνιθες, με λογής λογής αόρατα και ορατά κοκόρια να μολεύουν τη μνήμη μας. Μια μνήμη καθάρια και ζωντανή σαν το γάργαρο ποτάμι, που τ' ανακάτεψαν - σωρός τα βόδια - τσαλαπατώντας το να διαβούν, μα το ποτάμι εφούσκωσε και ξέσυρε μες την θολούρα, ξεβράσματα κι απομεινάρια στη καταχνιά της σήψης. Είναι ν' απορείς, συντεχνίες μικροκυμάτων μας τραβούν στο πάτο της ύπαρξης, αλλά τι πιο άξιο απορίας από τον δεινό κολυμβητή που τσαλαβουτάει στα λασπόνερα. » Ήτανε μία απ' αυτές; - Δικαίως απορούσαμε - τις υπέροχες χειμωνιάτικες κορφάδες, τότε που τα μάγια του Ήλιου είχανε μια κάποια αξία. ΠΊΝΑΚΑΣ: Edw. Hopper, Άνθρωποι στον ήλιο. 1960. ΧΡΉΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπράβο Χρήστο
  2. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    14 Ιανουαρίου 2021, 22:27

    Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter