Σχόλια
Lyubov
18/5/2022

Ο καλλιεργημένος ανθρωπισμός δίνει τις εξετάσεις του την στιγμή του αβάστακτου πόνου! Και ας θυμόμαστε: Η κάρτα της δωρεάς οργάνων να συντροφεύει πάντα την αστυνομική μας ταυτότητα στην ίδια θήκη...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Συλλυπητήρια στον Αργύρη Ντινόπουλο
3/5/2022

Συλληπητήρια στην οικογένεια του Αργύρη Ντινόπουλου. Η μητέρα του σφράγισε με την αξιοπρέπεια της μια ολόκληρη γενιά μαθητών και μαθητριών στα Βριλήσσια. Να ζήσουν να θυμούνται πάντα το παλικάρι τους με αγάπη.

Μαριάννα Χρυσικάκου
H 7η Αντιδήμαρχος: Κινήσεις τακτικής εν αναμονή μιας υποψηφιότητας
2/5/2022

... Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια των ζήτουλων ψήφων. Κρατώ μόνο την φράση: "Tα προβήματα βέβαια είναι ακόμη εδώ...".

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Με αιχμάλωτη τη φαντασία
20/3/2022

'' Η φαντασία στην εξουσία''. ''... ίσως κάποια στιγμή ξεπηδήσει η ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ΘΕΛΗΣΗ των κορεσμένων ατόμων να αναλάβουν μια οποιαδήποτε δράση, έξω απ' το σπίτι τους και έξω απ' το μυαλό τους''!!! ''Λίγο να περπατήσει η βούληση και η γραμμή του μέλλοντος χαράζεται πάλι'.' Για πολλοστή φορά, ο νουνεχής και σπουδαίος Καραποστόλης, ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ, καταθέτοντας προτάσεις με τον εξαιρετικό του τρόπο και τη γλαφυρή γραφή του!

Τάκης Μάτσας [Με αιχμάλωτη τη φαντασία]
Πεζοδρόμια στα Βριλήσσια: Ευτυχώς ο Δήμαρχος... βλέπει. (Kαι δεν χρειάζεται και σκιά το καλοκαίρι)
9/3/2022

.. Την Κισσάβου.. ρωτάμε απλά για να το προγραμματίσει ο δημ/ος μας .. μήπως κ έρθει να δει τα ανύπαρκτα τα κατεστραμενα η κ φυτεμένα πεζοδρόμια...

Το Gps έχει..

Οι απλοί άνθρωποι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Του Δημήτρη Τσακιλτζή. Ένα αυθεντικό χρονικό από τους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού.

Χθες το βράδυ στις 23:00 κατέβηκα στην Αττική οδό - Πεντέλης να δώσω λίγα νερά και μπισκότα στους Εγκλωβισμένους ανθρώπους. Αποφάσισα να μην ανεβάσω βίντεο και φωτό, γιατί, πιστέψτε με, σε ανθρώπινη δύσκολη στιγμή και απόγνωση δεν είναι ότι πιο ωραίο γι' αυτούς και δεν μου αρέσει η αυτοπροβολή όταν κάνω κάτι από την καρδιά μου... Όμως θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτά που είδα και ένιωσα και τρία γεγονότα που με προβλημάτισαν: - Στεναχώρια, απόγνωση, κρυοπαγήματα, αφυδάτωση, πείνα, αγωνία, θυμός, αγανάκτηση. Χωρίς καύσιμα, χωρίς θέρμανση, χωρίς κουβέρτες, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, χωρίς μπαταρία στα κινητά τους. - Βγάλανε μια γυναίκα 83 ετών από το αμάξι να κάνει την ανάγκη της μέσα στην χιονοθύελλα (εκεί συγκλονίστηκα πραγματικά). - Μία κυρία με παρακάλεσε να επικοινωνήσει με τα παιδιά της και της έδωσα το κινητό να τους πάρει (ένα χαμόγελο και ελπίδα μετά την επικοινωνία). - Οι μισοί άνθρωποι που τους τελείωσαν τα καύσιμα, τους βάλανε οι άλλοι οδηγοί μέσα στα αμάξια τους να ζεσταθούν. (Επειδή είχα πάει μόνο 20 νεράκια, το μοιράζανε μεταξύ τους με γουλιές για να πιούνε όλοι)... Τι να πω μετά από αυτό... Αν βλέπατε το βλέμμα των ανθρώπων όταν είδαν βοήθεια από τους συνανθρώπους τους... Γι' αυτό, καταλάβετέ το... Εμείς μεταξύ μας, οι απλοί άνθρωποι, με αλληλεγγύη, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, χωρίς την ανάγκη των κρατικών εξουσιαστών. (Ανάρτηση του Δημήτρη Τσακιλτζή στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης)

ΣΧΕΤΙΚΑ: Άρθρα
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Μπροστά στη ράχη της Σέριφος, όταν ανεβαίνει ο ήλιος, τα πυροβόλα όλων των μεγάλων κοσμοθεωριών παθαίνουν αφλογιστία. Ο νους ξεπερνιέται από μερικά κύματα και λίγες πέτρες - κάτι παράλογο ίσως, παρ' όλα αυτά ικανό να φέρνει τον άνθρωπο στις πραγματικές του διαστάσεις. Επειδή, τι άλλο θα του ήτανε πιο χρήσιμο για να ζήσει; Αν του αρέσει να ξεκινά λάθος, είναι γιατί δεν θέλει ν' ακούσει. Ερήμην του το Αιγαίο λέει και ξαναλέει, εδώ και χιλιάδες χρόνια, με το στόμα του φλοίσβου, σ' ένα μήκος ακτών απέραντο: αυτός είσαι!

Οδυσσέας Ελύτης, Εν Λευκώ
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter