Σχόλια
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
1/4/2024

Είναι όντως μεγάλο το πρόβλημα. Θα έχετε παρατηρήσεις ότι πέρα από το θέμα του ύψους, στις καινούργιες πολυκατοικίες δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κήπος ή πράσινος περίβολος, ενώ για την εποχή μας αυτό θ

Χαρά Ροβίθη
Γεράσιμος Κακλαμάνης (1940 – 2003): Διαφωτιστικές αχτίδες φωτός στο προπαγανδιστικό σκότος
3/3/2024

Εξαιρετικό...

Εύα Χατζάκη
Αναφορά στο έργο του Γεράσιμου Κακλαμάνη (1940 – 2003)
2/1/2024

Σίγουρα έχουμε υποχρέωση να προωθούμε κείμενα ικανά να αφυπνίζουν τίς συνειδήσεις ατόμων μίας κοινωνίας, η οποία ζεί μέσα στό ψέμμα. Εάν μπορώ να βοηθήσω σε μία τέτοια προσπάθεια, θα το κάνω μετά χαρ

Ζέρβας Δημήτρης

Χωρίς επίδειξη τοπογραφικού αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή!

Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για την ασύμφορη ενοικίαση οικοπέδων

Κοινοποιήθηκε προς τους δημοτικούς συμβούλους το αίτημα της ΔΡΑΣΗΣ να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο η ενοικίαση οικοπέδου στη Βιομηχανική Περιοχή Γέρακα που αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή, για τη μεταφορά των δημοτικών οχημάτων που βρίσκονται στη Ναυτική Βάση, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Μαΐου του 2020. Η δημοτική αρχή ωστόσο, έκρινε ότι το θέμα δεν άξιζε να συμπεριληφθεί στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της 23ης Φεβρουαρίου. Έτσι στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο θα προσπαθήσουμε, υπό μορφή ερωτήματος, να καταλάβουμε γιατί ο Δήμος Βριλησσίων συμφώνησε στη μίσθωση δύο οικοπέδων συνολικής έκτασης 2520 τ.μ. με μηνιαίο τίμημα 4.700 ευρώ, πλησίον ρέματος, αποδεχόμενος μάλιστα, για το μεγαλύτερο από αυτά, έκτασης 1800 τ.μ., τον περιορισμό του να μην μπορεί ούτε να κτίσει ή να συνδεθεί με δίκτυα κοινής ωφέλειας, (ΔΕΗ, ΕΔΑΠ). Εντωμεταξύ, μετά την ανακίνηση του ζητήματος, αποκαλύπτεται ότι η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην έγκριση της μίσθωσης «δύο όμορων οικοπέδων», (αυτό αναγράφεται αλλά και αυτό παραμένει ασαφές!), χωρίς να έχει επιδειχθεί στα μέλη της τοπογραφικό σχέδιο με την ακριβή τους θέση! Με την απόφαση να αναφέρεται σε «χώρο στάθμευσης» και όχι σε αμαξοστάσιο, δηλαδή σε χώρο όπου δεν θα μπορούν να εκτελούνται οι στοιχειώδεις εργασίες συντήρησης των οχημάτων, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ναυτική Βάση... Σε κάθε περίπτωση, στο δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και να εξεταστεί η επαναδιαπραγμάτευση μιας τόσο ασύμφορης επιλογής για τον Δήμο. Στη φωτογραφία το οικόπεδο – φιλέτο που κατάφερε να μισθώσει ο Δήμος Βριλησσίων μετά από σχεδόν δύο χρόνια αναζήτησης!

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Έρχονται όλα κάποτε μαζεμένα. Πού να πας τότε; Πού να κρυφτείς; Τι την έκανες την ανεπανάληπτη ζωή σου;

Τάσος Λειβαδίτης - Καντάτα , Κέδρος 1960
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter