Σχόλια
Ο πολίτης απέναντι στον Μινώταυρο μέσα στο κράτος - λαβύρινθο
15/5/2024

Έχω ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία από την ΑΑΔΕ, την αυθαιρεσία των υπηρεσιών της, τις δυσλειτουργικές πλατφόρμες της ,τα ηλεκτρονικά αδιέξοδα και την "απρόσωπη" "από μηχανής" ταλαιπωρία που περιμένει τον

Γιώργος Θωμάκος
Τα Βριλήσσια στο μέτωπο των Δήμων που αντιδρούν
7/5/2024

Πρόκειται για ένα υδροκέφαλο κράτος και ένα επίσης υδροκέφαλο λεκανοπέδιο. Η ζήτηση κατοικιών είναι ασφυκτική και οι "αρμόδιοι" όπως πάντα καλούνται να την αντιμετωπίσουν άρον άρον, (τηρουμένου βεβαί

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
27/4/2024

Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση...

Πόπη Αυγερινού
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΉ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόταση ψηφίσματος για το Ουκρανικό *

Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο πιο σαφές γίνεται, ότι μπροστά μας εξελίσσεται μια ιστορικών διαστάσεων, απρόβλεπτη και επικίνδυνη γεωπολιτική σύγκρουση ανάμεσα στις Η.Π.Α., Ε.Ε., ΝΑΤΟ και την Ρωσία, στο έδαφος της Ουκρανίας. Αυτή είναι η άγουσα πλευρά των πραγμάτων, με βάση την οποία διαμορφώνονται σχεδιασμοί και αναδιατάσσονται στρατόπεδα, εμπλέκοντας κάθε χώρα. Υπό αυτή την οπτική, όσα μονοπωλούν αυτή την περίοδο την ειδησεογραφία, τα αυτονόητα περί παραβιάσεων του διεθνούς δικαίου, ειρήνης και ανθρωπισμού, περισσότερο περιορίζουν και συσκοτίζουν την εικόνα, αποκρύπτοντας τη βαρύτητα όσων διακυβεύονται, παρά προσανατολίζουν και αφυπνίζουν. Η Ελλάδα, 48 χρόνια μετά την καταστροφή της Κύπρου, με τα ζητήματά της ανοιχτά, έχει ήδη εμπλακεί σε έναν πόλεμο χωρίς κανείς να το έχει αντιληφθεί. Ποιος τον αποφάσισε; Ποιος αξιολόγησε τους κινδύνους; Και αφού τα κρίσιμα παραβλέπονται, η υποκρισία περισσεύει, οι μονίμως αδιάφοροι για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο βάφονται στα χρώματα της Ουκρανίας και σπεύδουν να στείλουν όπλα και στρατιωτικό υλικό. Δεν γίνεται να συνεχίζουμε αμέριμνοι. Το Δημοτικό Συμβούλιο των Βριλησσίων ζητά την απεμπλοκή της χώρας από τις πολεμικές επιχειρήσεις. Η συμμετοχή μας πρέπει να περιοριστεί στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Η Ελλάδα δεν είναι αποικία ή στρατιωτική βάση. Οφείλει να διαμορφώνει τη δική της πολιτική. Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί τις συνέπειες των επιλογών της και να στηρίξει τα εθνικά συμφέροντα, πριν να είναι πολύ αργά. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη * Κατατέθηκε από τη ΔΡΑΣΗ και τέθηκε σε ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο Βριλησσίων της 2ας Μαρτίου 2022. Υπέρ ψήφισαν 12 δημοτικοί σύμβουλοι, κατά 14 και ένας ψήφισε παρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Οι αριθμοί είναι λιγότερο αμφίσημοι από τις λέξεις, η φιλοσοφία υπερέχει γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σκέφτεται κάτι και συνάμα να σκέφτεται ότι το σκέφτεται.

Κωστής Παπαγιώργης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter