Σχόλια
Lyubov
18/5/2022

Ο καλλιεργημένος ανθρωπισμός δίνει τις εξετάσεις του την στιγμή του αβάστακτου πόνου! Και ας θυμόμαστε: Η κάρτα της δωρεάς οργάνων να συντροφεύει πάντα την αστυνομική μας ταυτότητα στην ίδια θήκη...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Συλλυπητήρια στον Αργύρη Ντινόπουλο
3/5/2022

Συλληπητήρια στην οικογένεια του Αργύρη Ντινόπουλου. Η μητέρα του σφράγισε με την αξιοπρέπεια της μια ολόκληρη γενιά μαθητών και μαθητριών στα Βριλήσσια. Να ζήσουν να θυμούνται πάντα το παλικάρι τους με αγάπη.

Μαριάννα Χρυσικάκου
H 7η Αντιδήμαρχος: Κινήσεις τακτικής εν αναμονή μιας υποψηφιότητας
2/5/2022

... Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια των ζήτουλων ψήφων. Κρατώ μόνο την φράση: "Tα προβήματα βέβαια είναι ακόμη εδώ...".

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Με αιχμάλωτη τη φαντασία
20/3/2022

'' Η φαντασία στην εξουσία''. ''... ίσως κάποια στιγμή ξεπηδήσει η ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ΘΕΛΗΣΗ των κορεσμένων ατόμων να αναλάβουν μια οποιαδήποτε δράση, έξω απ' το σπίτι τους και έξω απ' το μυαλό τους''!!! ''Λίγο να περπατήσει η βούληση και η γραμμή του μέλλοντος χαράζεται πάλι'.' Για πολλοστή φορά, ο νουνεχής και σπουδαίος Καραποστόλης, ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ, καταθέτοντας προτάσεις με τον εξαιρετικό του τρόπο και τη γλαφυρή γραφή του!

Τάκης Μάτσας [Με αιχμάλωτη τη φαντασία]
Πεζοδρόμια στα Βριλήσσια: Ευτυχώς ο Δήμαρχος... βλέπει. (Kαι δεν χρειάζεται και σκιά το καλοκαίρι)
9/3/2022

.. Την Κισσάβου.. ρωτάμε απλά για να το προγραμματίσει ο δημ/ος μας .. μήπως κ έρθει να δει τα ανύπαρκτα τα κατεστραμενα η κ φυτεμένα πεζοδρόμια...

Το Gps έχει..

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΉ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόταση ψηφίσματος για το Ουκρανικό *

Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο πιο σαφές γίνεται, ότι μπροστά μας εξελίσσεται μια ιστορικών διαστάσεων, απρόβλεπτη και επικίνδυνη γεωπολιτική σύγκρουση ανάμεσα στις Η.Π.Α., Ε.Ε., ΝΑΤΟ και την Ρωσία, στο έδαφος της Ουκρανίας. Αυτή είναι η άγουσα πλευρά των πραγμάτων, με βάση την οποία διαμορφώνονται σχεδιασμοί και αναδιατάσσονται στρατόπεδα, εμπλέκοντας κάθε χώρα. Υπό αυτή την οπτική, όσα μονοπωλούν αυτή την περίοδο την ειδησεογραφία, τα αυτονόητα περί παραβιάσεων του διεθνούς δικαίου, ειρήνης και ανθρωπισμού, περισσότερο περιορίζουν και συσκοτίζουν την εικόνα, αποκρύπτοντας τη βαρύτητα όσων διακυβεύονται, παρά προσανατολίζουν και αφυπνίζουν. Η Ελλάδα, 48 χρόνια μετά την καταστροφή της Κύπρου, με τα ζητήματά της ανοιχτά, έχει ήδη εμπλακεί σε έναν πόλεμο χωρίς κανείς να το έχει αντιληφθεί. Ποιος τον αποφάσισε; Ποιος αξιολόγησε τους κινδύνους; Και αφού τα κρίσιμα παραβλέπονται, η υποκρισία περισσεύει, οι μονίμως αδιάφοροι για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο βάφονται στα χρώματα της Ουκρανίας και σπεύδουν να στείλουν όπλα και στρατιωτικό υλικό. Δεν γίνεται να συνεχίζουμε αμέριμνοι. Το Δημοτικό Συμβούλιο των Βριλησσίων ζητά την απεμπλοκή της χώρας από τις πολεμικές επιχειρήσεις. Η συμμετοχή μας πρέπει να περιοριστεί στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Η Ελλάδα δεν είναι αποικία ή στρατιωτική βάση. Οφείλει να διαμορφώνει τη δική της πολιτική. Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί τις συνέπειες των επιλογών της και να στηρίξει τα εθνικά συμφέροντα, πριν να είναι πολύ αργά. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη * Κατατέθηκε από τη ΔΡΑΣΗ και τέθηκε σε ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο Βριλησσίων της 2ας Μαρτίου 2022. Υπέρ ψήφισαν 12 δημοτικοί σύμβουλοι, κατά 14 και ένας ψήφισε παρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Μπροστά στη ράχη της Σέριφος, όταν ανεβαίνει ο ήλιος, τα πυροβόλα όλων των μεγάλων κοσμοθεωριών παθαίνουν αφλογιστία. Ο νους ξεπερνιέται από μερικά κύματα και λίγες πέτρες - κάτι παράλογο ίσως, παρ' όλα αυτά ικανό να φέρνει τον άνθρωπο στις πραγματικές του διαστάσεις. Επειδή, τι άλλο θα του ήτανε πιο χρήσιμο για να ζήσει; Αν του αρέσει να ξεκινά λάθος, είναι γιατί δεν θέλει ν' ακούσει. Ερήμην του το Αιγαίο λέει και ξαναλέει, εδώ και χιλιάδες χρόνια, με το στόμα του φλοίσβου, σ' ένα μήκος ακτών απέραντο: αυτός είσαι!

Οδυσσέας Ελύτης, Εν Λευκώ
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter