Σχόλια
Μακριά
26/1/2023

...Και με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά και το φως σβηστό η αναμμένο στα πέρατα του νου!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ευαγγελάτος
Απεβίωσε ο Αιμίλιος Ζαχαρέας
21/1/2023

Συλλυπητήρια στη σύζυγό του και συνδημότισσά μας Ιωάννα Τσιβάκου.

Χαράλαμπος Λαζάνης
Πάντα να ανταμώνουμε με ανοιχτές καρδιές !
11/1/2023

Μαζί για μια ΠΟΛΗ ΑΛΛΗ, διαφορετική, καλύτερη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, με ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Το Πολυτεχνείο ΖΕΙ
19/11/2022

...με ρίζες βαθιές και ασύνορες ελπίδες...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
H επίδραση της Τραγωδίας στο σινεμά και την τηλεόραση
14/9/2022

Έξοχη η παρέμβασή σας. Συμπληρώσατε ιδανικά το μικρό μου κείμενο και δώσατε αυτήν την διαλεκτική διάσταση της εξέλιξης του σινεμά που δεν τόνισα επαρκώς. Βεβαίως η κριτική στάση είναι σημαντικότατη, στην εξέλιξη συμμετέχουν ισότιμα δημιουργοί και θεατές. Από τη μεριά μου οφείλω να διευκρινίσω ότι δεν παίρνω θέση υπέρ των τραγικών ποιητών ή του Πλάτωνος, όπως δεν παίρνω θέση ας πούμε υπέρ της αποστασιοποίησης του Μπρεχτ. Όλες αυτές οι θέσεις και αντιθέσεις συμβάλλουν στην εξέλιξη, όπως, σε άλλη ασφαλώς κλίμακα, συμβάλλει και ο διάλογος από αυτό το βήμα. Ευχαριστώ εσάς και την Δράση για την ευκαιρία.

Γιώργος Σκιάνης

Προεκλογικές μεταμφιέσεις...

Υπερκομματικός και ο συνδυασμός της Νέας Πνοής!

Μετά τον υπερκομματικό κ. Μανιατογιάννη που κατέληξε υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μας προέκυψε υπερκομματικός και ο κ. Πισιμίσης! Έτσι χαρακτηρίζουν τον συνδυασμό τους οι ίδιοι άνθρωποι και τα ίδια στελέχη που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές αγωνιούσαν να εξασφαλίσουν την επίσημη στήριξη της Ν.Δ. έναντι του συνδυασμού του κ. Ντινόπουλου. Αλλά τώρα που, προφανώς, την εξασφάλισαν, αλλάζει το τροπάριο! (Αντιστοίχως, ο κ. Ντινόπουλος που τότε επεδίωκε το χρίσμα, τώρα που δεν το έχει, «βλέπει» ότι η Ν.Δ. δεν δίνει χρίσματα!) Ενοχλείται με αυτά κανείς; Με ολόκληρη πάντως την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιό της, η Νέα Πνοή δεν είναι εύκολο να πείσει. Και μπορεί βέβαια προεκλογικά ο καθένας να δηλώνει ό,τι θέλει, (το έχουμε ζήσει πολλές φορές αυτό), όμως ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος κατανοεί το διακύβευμα για το κόμμα του, αποσαφήνισε τα πράγματα: «Πιστεύω πραγματικά ότι ένα από τα εκλογικά στοιχήματα του 2023, είναι η νίκη του Γιάννη Πισιμίση στα Βριλήσσια». Τώρα εμείς, τι άλλο να πούμε; Στη φωτογραφία, υπουργοί της κυβέρνησης στην προεκλογική εκδήλωση της υπερκομματικής Νέας Πνοής. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Πολλές φορές στου δειλινού τη μυστική την ώρα, Όταν γυρνώ με την ψυχή βαριά συλλογισμένη, Πολλές φορές στην ερημιά βγαίνει μια άυλη χώρα, Μια χώρα πάντα σιωπηλή και πάντα θαμπωμένη.

Λάμπρος Πορφύρας, Η θαμπωμένη χώρα
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Ξεκινάμε! ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί στο ΤΥΠΕΤ. Η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της ΔΡΑΣΗΣ. Πρώτες σκέψεις, οπτικές, απολογισμοί, κάλεσμα, γιορτή!

Newsletter