Σχόλια
Γιάννης Τσούτσιας στην εκδήλωση της ΔΡΑΣΗΣ: «Παρόλα αυτά, πάμε!»
13/2/2023

Η αλήθεια ΟΛΗ!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Εξ Αίματος
9/2/2023

Μετα-Δημοκρατία!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Περί βιβλιοθηκών ο λόγος...
7/2/2023

Ή μπορούμε εμείς οι δημότες να εκμεταλλευτούμε το Άρθρο 6 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκινήστε αυτή την Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ τη συλλογή υπογραφών, θα είμαι εκεί να υπογράψω.

Δημήτρης Καλαμπούκας
Για ένα αναγνωστήριο!
7/2/2023

Κε Μπάμπη, όμορφα λόγια, όπως και εκείνα στο πρόσφατο άρθρο της κας Μάρη («Περί βιβλιοθηκών ο λόγος»). Τα είπε και ο κος Κρητικός στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου τον Δεκέμβριο του 2021 (το θυμάται κανείς;). Λόγια, λόγια, λόγια… Η μόνη λύση είναι να εκμεταλλευτούμε το Άρθρο 6 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκινήστε αυτή την Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ τη συλλογή υπογραφών, θα είμαι εκεί να υπογράψω. ----Άρθρο 6 "Δημοσιότητα των συνεδριάσεων. Αναφορές - Προτάσεις - Πληροφόρηση Πολιτών " : Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά υποχρεωτικά προτάσεις που κατατίθενται σ' αυτό από τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) άτομα για την επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη σχετική απόφαση που ελήφθη.---

Δημήτρης Καλαμπούκας
Μακριά
26/1/2023

...Και με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά και το φως σβηστό η αναμμένο στα πέρατα του νου!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ευαγγελάτος

Γιατί οι νέοι απέχουν από τα κοινά;

Η Άννα Χριστοπούλου στην εκδήλωση της ΔΡΑΣΗΣ

Καλημέρα, είμαι η Χριστοπούλου Άννα και θέλω να σας καλωσορίσω στην όμορφη αυτή εκδήλωση που οργάνωσε η Δράση. Ως 20χρονη φοιτήτρια χαίρομαι να υποστηρίζω έμπρακτα κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση της περιοχής μου. Μετά λύπης μου όμως διακρίνω πως όλο και περισσότεροι συνομήλικοι μου δεν το κάνουν. Αποφασίζουν συνειδητά να απέχουν από τα κοινά, δηλαδή, τα πολιτικά τους καθήκοντα. Βέβαια, πώς να μην απέχουν, αφού δεν τους δίνεται κάποιο κίνητρο… Ακόμη και η «γειτονιά» τους, τους απαξιώνει και δεν τους βοηθάει. Για παράδειγμα, με κάποια αναγνωστήρια, κάποια μαθήματα με μηδενική ή με μικρή οικονομική συμμετοχή ή και κάποιες ημερίδες ενημέρωσης. Δεν θέλω να σας κουράσω, απλά μόνο να σας κάνω να αναρωτηθείτε, πριν βιαστείτε να κρίνετε τους νέους για την πολιτική τους αποχή, τι τους οδήγησε σε αυτό; Εγώ λοιπόν αποφασίζω να μην απέχω αλλά να συμμετέχω ενεργά στην ΔΡΑΣΗ. Να μείνω «με την Πόλη, όχι με τους πολιτευτές»! Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 11.00πμ, ΤΥΠΕΤ (απομαγνητοφωνημένο κείμενο)

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικές Εκλογές 2023
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Τὸ χάραμα ἐπῆρα / τοῦ Ἥλιου το δρόμο, κρεμῶντας τὴ λύρα / τὴ δίκαιη στὸν ὦμο,— κι ἀπ’ ὅπου χαράζει / ὼς ὅπου βυθά, τὰ μάτια μου δὲν εἶδαν τόπον ἐνδοξότερον ἀπὸ τοῦτο τὸ ἁλωνάκι.

Απόσπασμα από τους «Ελευθέρους Πολιορκημένους» του Διονύσιου Σολωμού
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter