Σχόλια
Ο πολίτης απέναντι στον Μινώταυρο μέσα στο κράτος - λαβύρινθο
15/5/2024

Έχω ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία από την ΑΑΔΕ, την αυθαιρεσία των υπηρεσιών της, τις δυσλειτουργικές πλατφόρμες της ,τα ηλεκτρονικά αδιέξοδα και την "απρόσωπη" "από μηχανής" ταλαιπωρία που περιμένει τον

Γιώργος Θωμάκος
Τα Βριλήσσια στο μέτωπο των Δήμων που αντιδρούν
7/5/2024

Πρόκειται για ένα υδροκέφαλο κράτος και ένα επίσης υδροκέφαλο λεκανοπέδιο. Η ζήτηση κατοικιών είναι ασφυκτική και οι "αρμόδιοι" όπως πάντα καλούνται να την αντιμετωπίσουν άρον άρον, (τηρουμένου βεβαί

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
27/4/2024

Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση...

Πόπη Αυγερινού
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin

Για το δίκιο και το αυτονόητο

του Μπάμπη Δαμουλιάνου - Ευαγγελάτου

Στην σκιά του αδελφοκτόνου πολέμου στην Ουγγαρία και του πολυπλόκαμου εγκλήματος στα Τέμπη, η προβολή της εξέγερσης του Γαλλικού Λαού ενάντια στην πεισματική και ουσιαστικά αντιδημοκρατική απόφαση του Εμμανουέλ Μακρόν να του στερήσει δύο ολόκληρα έτη από τον ελεύθερο χρόνο στα στερνά του, περνάει στα ψιλά από τα δικά μας ΜΜΕ. Και είναι μια εξέγερση που μας αφορά όλους όσους και όσο μακριά βρισκόμαστε απ’ αυτήν και μάλιστα πολύ. Γιατί αυτός ο ελεύθερος χρόνος, εκείνος τέλος πάντων που κερδήθηκε στο διάβα των δεκαετιών με σκληρούς συνδικαλιστικούς αγώνες και θυσίες, δεν επιτρέπεται να θιγεί ούτε καν στο ελάχιστο. Στην Γαλλία του διαφωτισμού και των κοινωνικών αγώνων, με τον Μάη του 68, την πενθήμερη εβδομάδα των τριανταπέντε ωρών εργασίας, του πολιτικού ασύλου και του ελεύθερου λόγου, μια τέτοια αυθαιρεσία ενός παντοδύναμου προέδρου με το τυπικό δικαίωμα που του δίνει ένα αναχρονιστικό σύνταγμα να παρακάμπτει το κοινοβούλιο, δεν πρέπει να περάσει. Ειδικά σήμερα, όταν η ορμητική είσοδος της τεχνητής νοημοσύνης στην τεχνολογία, κάνει εφικτή την αύξηση του ελεύθερου χρόνου προς όφελος όλων! Κάθε απόπειρα να μειωθεί τούτος είναι επιεικώς απαράδεκτη. Το σκέπασμα τεχνηέντως αυτού του αυτονόητου δίκιου σήμερα και αύριο από τον κάθε «Μακρόν», στην Γαλλία ή οπουδήποτε αλλού και με οποιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει σταθερά και συνεχώς να αποκαλύπτεται μέχρι να γίνει συνείδηση στους περισσότερους, από τους δρόμους του Παρισιού μέχρι τα πέρατα της γης. Ο Γαλλικός λαός σήμερα στους δρόμους των πόλεων του αγωνίζεται, υποφέρει, ματώνει, πρωτοπορεί, κτυπάει την πόρτα του σήμερα και του αύριο για όλους μας! Χρειάζεται την αμέριστη κατανόηση και συμπαράσταση μας με κάθε τρόπο... Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος, Βριλήσσια.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν και αλλού
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Οι αριθμοί είναι λιγότερο αμφίσημοι από τις λέξεις, η φιλοσοφία υπερέχει γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σκέφτεται κάτι και συνάμα να σκέφτεται ότι το σκέφτεται.

Κωστής Παπαγιώργης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter