Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

Μαράν Αθά

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Πάρτα! Του πέταξε με δύναμη μια χούφτα τσαλακωμένα χαρτονομίσματα στο πρόσωπο. Τώρα θα 'χεις όλες τις αποδείξεις που χρειάζεσαι για να με φωνάζεις πόρνη. Ορίστε! Μιας βδομάδας υπηρεσίες, ίσες με τον τίμιο μισθό του μήνα σου. Πάρτα σου είπα, πάρτα! Να πιάσουν τόπο τα βρωμόλογά σου! Ο πατέρας της την κοίταζε αποσβολωμένος. Πώς αυτό το μικρό, αθώο κοριτσάκι - το κρίνο του - είχε μεταμορφωθεί σε ύαινα με κόκκινα δόντια καθώς του ξέσκιζε την ψυχή. Έσκυψε το κεφάλι, δεν μπορούσε άλλο να την βλέπει, και μέσα σε βουβά δάκρυα ψιθύρισε τρέμοντας... Πήγαινε, πήγαινε σε παρακαλώ να πλυθείς, σε παρακαλώ... Η κοπέλα βυθισμένη σε μια βαθιά, πορφυρή οδύνη, κουλουριάστηκε στον καναπέ, ραγίζοντας κάθε λίγο την πνιγηρή σιωπή με σπασμούς και αναφιλητά. ...Σε παρακαλώ, τρεμόσβησε ξανά ο πατέρας, και πέφτοντας γονατιστός, μάζεψε προσεχτικά ισιώνοντας τα βρώμικα χρήματα, που στα χέρια του φάνταξαν καθαρότερα, τόσο καθαρά, όσο τα λόγια που κάποτε βρώμισε το κορίτσι του. ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: Νικηφόρος Λύτρας, Άνθη Επιταφίου. 1901.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter