Σχόλια
Ξημέρωσε 21η Απριλίου...
21/4/2021

Τους χρωστάμε και θα τους χρωστάμε!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ΕυαγγελάτοςT
Βασίλης Δημάκης: Αγάπη και λαχτάρα για τη ζωή
20/4/2021

Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
«Ιδανικές μορφές»
19/4/2021

Καλώς όρισες στον αγνωστικισμό μας φίλε Χρήστο, ποιητή μας! Και ας χαιρετίσουμε μαζί την ασίγαστη των ματιών μας αλλαγή, στο κυνήγι μιας αντικειμενικότητας που σαν χέλι από τα χέρια μας αδιάκοπα γλιστράει... Αναρωτήθηκες ποτέ μήπως και αυτό περιέχει ένα νόημα, έναν σκοπό ζωής;

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
ΈΚΘΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
16/4/2021

Λήδα, για μια, ακόμα, φορά μας συγκίνησες! Σ' ευχαριστούμε πολύ! Νάσαι καλά με τις ευαι σθησίες σου αλλά παράλληλα και με τη δύναμή σου!!!

Τάκης Μάτσας
Τα πουλιά
8/4/2021

Η ομορφιά της απομόνωσης έχει το κόστος της! Λέγεται φυγή...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Θέσεις

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Ήταν ο τύπος του ανθρώπου που επιλέγουν να μιλήσουν. Του είπε για το παιδί της, την παράνομη σχέση της, τα σαράντα οχτώ της χρόνια. Μεταξύ δακρύων και ποτού, ενοχής και ανάγκης, του ζητούσε συνεχώς συγνώμη που διάλεξε εκείνον να τα πει, τον κατά τ' άλλα άγνωστο, αγνοώντας γιατί του τα λέει όπως ομολογούσε. Κι όσο την τύλιγαν οι ενοχές, τόσο έμπαινε σε λεπτομέρειες, συνεχίζοντας να ζητάει άφεση στα μάτια του. Εκείνος, αρκέστηκε σε λίγες κοφτές κουβέντες, ίσα για να την κάνει να σταματήσει. Ήξερε. Είχε γίνει πολλές φορές δέκτης της ανθρώπινης ανάγκης. Κάποιες, ίσως να το επιδίωκε κιόλας. Ήξερε. Είχε βρει από καιρό την θέση του στον κόσμο. ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: Ed. Hopper, Κινηματογράφος, N. Υόρκη. 1939.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    27 Οκτωβρίου 2020, 16:39

    Κοσμικός ξομολόγος.

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Πιστεύω σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει. Μα πιστεύοντας τον, τον δημιουργώ.

Ν. Καζαντζάκης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter