Σχόλια
Ξημέρωσε 21η Απριλίου...
21/4/2021

Τους χρωστάμε και θα τους χρωστάμε!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ΕυαγγελάτοςT
Βασίλης Δημάκης: Αγάπη και λαχτάρα για τη ζωή
20/4/2021

Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
«Ιδανικές μορφές»
19/4/2021

Καλώς όρισες στον αγνωστικισμό μας φίλε Χρήστο, ποιητή μας! Και ας χαιρετίσουμε μαζί την ασίγαστη των ματιών μας αλλαγή, στο κυνήγι μιας αντικειμενικότητας που σαν χέλι από τα χέρια μας αδιάκοπα γλιστράει... Αναρωτήθηκες ποτέ μήπως και αυτό περιέχει ένα νόημα, έναν σκοπό ζωής;

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
ΈΚΘΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
16/4/2021

Λήδα, για μια, ακόμα, φορά μας συγκίνησες! Σ' ευχαριστούμε πολύ! Νάσαι καλά με τις ευαι σθησίες σου αλλά παράλληλα και με τη δύναμή σου!!!

Τάκης Μάτσας
Τα πουλιά
8/4/2021

Η ομορφιά της απομόνωσης έχει το κόστος της! Λέγεται φυγή...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

ΦΥΣΙΚΑ

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Με τι χαρά πρωτόφαντη ξανανταμώσαμε (σ)τον ήλιο. Χαλάλι τόσες αναποδιές, απαγορεύσεις, δυσκολίες... Θυμάσαι που στο λεγα; Όλα αυτά φέρνουν μια φυσικότητα. Τα άλλα, - που νομίσαμε - είναι αποκοτιά. Ανθρώπινο αποκύημα να πιστεύουμε πως είμαστε, κάνουμε κάτι παρά - πάνω απ' τα φυσικά. Ψευδαισθήσεις• Αντανάκλαση θαλασσινού ύδατος στα χέρια του περιβάλλοντος. Μα ναι, ο άνθρωπος είναι η ιστορία που φτιάχνει, και τι πιο γελοίο! Την πιστεύει! Έλα, κάθισε κοντά μου, σ' αυτή την ζεστή αιώνια αγκαλιά. Ίσως κάποτε, με τον καιρό και τον άνεμο - δίχως άλλη επιλογή - ξαναγίνουμε πάλι αθρώποι. Έλα, κάθισε κοντά μου, στον ήλιο, όλα καλά. ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: Μιχάλης Οικονόμου (1888-1933), Σπίτι στον ελαιώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    15 Νοεμβρίου 2020, 23:20

    Και όμως, ο άνθρωπος είναι η ιστορία που φτιάχνει κάθε στιγμή και πίσω την αφήνει... Και αυτό είναι το φυσικό! Τουλάχιστο για τον ίδιο...

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Πιστεύω σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει. Μα πιστεύοντας τον, τον δημιουργώ.

Ν. Καζαντζάκης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter