Σχόλια
Ο πολίτης απέναντι στον Μινώταυρο μέσα στο κράτος - λαβύρινθο
15/5/2024

Έχω ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία από την ΑΑΔΕ, την αυθαιρεσία των υπηρεσιών της, τις δυσλειτουργικές πλατφόρμες της ,τα ηλεκτρονικά αδιέξοδα και την "απρόσωπη" "από μηχανής" ταλαιπωρία που περιμένει τον

Γιώργος Θωμάκος
Τα Βριλήσσια στο μέτωπο των Δήμων που αντιδρούν
7/5/2024

Πρόκειται για ένα υδροκέφαλο κράτος και ένα επίσης υδροκέφαλο λεκανοπέδιο. Η ζήτηση κατοικιών είναι ασφυκτική και οι "αρμόδιοι" όπως πάντα καλούνται να την αντιμετωπίσουν άρον άρον, (τηρουμένου βεβαί

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
27/4/2024

Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση...

Πόπη Αυγερινού
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin

Κατήφορος και κατάντια χωρίς τέλος

Μια δημοσκόπηση ψευδόμενη... πριν καν τη διεξαγωγή της!

Την ώρα που η χώρα ολόκληρη καίγεται, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, κάποιοι στα Βριλήσσια παραγγέλλουν τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις – απάτες σχετικά με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στο όνομα μάλιστα της GPO! Πολλοί φίλοι μας ενημέρωσαν σχετικά. * Χαρακτηριστικό της δημοσκόπησης είναι ότι στα ερωτήματα που αφορούν την πρόθεση ψήφου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, δεν συμπεριλαμβάνονται ως επιλογές οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «ΔΡΑΣΗΣ» Γιάννης Τσούτσιας και της «Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων» Βασίλης Αρχιμανδρίτης! Δεν αναφέρονται, «εξαφανίστηκαν» δύο παρατάξεις που εκπροσωπούνται και σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο! Αντιθέτως, περιλαμβάνονται ως υποψήφιοι δήμαρχοι (και όχι ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως πραγματικά είναι, με την «Νέα Πνοή» του Γιάννη Πισιμίση), οι κ.κ. Χρηστάκης και Φαράκλας!! Άραγε, τι άλλο θα σκαρφιστούν για να καθοδηγήσουν τις εξελίξεις; Αγνοούμε τους σκοπούς και τον εντολέα της «δημοσκόπησης». Ωστόσο η δική μας ερμηνεία είναι, ότι η έρευνα δεν αποσκοπεί στην πρόβλεψη των εκλογικών αποτελεσμάτων του Οκτωβρίου, αλλά στο να καταγράψει τους συσχετισμούς εντός του συστημικού κόσμου της περιοχής! Το ζητούμενο δηλαδή, δεν είναι το τι προτίθεται να ψηφίσει ο κόσμος, αλλά ποια είναι η επιρροή και το «βάρος» των τοπικών παραγόντων! Γι’ αυτό απουσιάζει η «ΔΡΑΣΗ» και η «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ συμπεριλαμβάνονται κάποιοι που δεν είναι καν υποψήφιοι! Σε κάθε περίπτωση, πρώτη φορά συναντάμε μια δημοσκόπηση που ψεύδεται, όχι σε ότι αφορά την μεθοδολογία της ή το «μαγείρεμα» των αποτελεσμάτων της, αλλά εξαρχής! Εκ προοιμίου, από την ίδια τη διεξαγωγή της! Έχουμε διαπιστώσει επανειλημμένως τα τελευταία χρόνια την κατηφόρα του συστημικού πολιτικού προσωπικού των Βριλησσίων, τις χωρίς ηθικό όριο αντιπαραθέσεις τους. Είναι οι ίδιοι που θέλουν αύριο να διοικήσουν τον Δήμο! Με τέτοιες συμπεριφορές! Δεν εξισώνουμε, δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν, αλλά όλοι μετέχουν με τον τρόπο τους και αναπαράγουν αυτές τις καταστάσεις. Και θα ακολουθήσουν κι’ άλλα. Ήδη αυτή δεν είναι η μόνη δημοσκόπηση που διεξάγεται. Ούτε και τα μοναδικά ψέματα που διακινούνται. Κατήφορος και κατάντια χωρίς τέλος. Διαβεβαιώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ΔΡΑΣΗ θα είναι εδώ, μέχρι τέλους, πιο επίμονη και πιο προετοιμασμένη από κάθε άλλη φορά, απέναντι στη δυσοσμία που παράγουν αυτές οι πρακτικές, για να διατηρήσει ανοιχτό ένα παράθυρο ελπίδας και προοπτικής στον Δήμο μας. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη (Δείτε και το ρεπορτάζ από τα «Βριλησσιώτικα νέα»).

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικές Εκλογές 2023
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Οι αριθμοί είναι λιγότερο αμφίσημοι από τις λέξεις, η φιλοσοφία υπερέχει γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σκέφτεται κάτι και συνάμα να σκέφτεται ότι το σκέφτεται.

Κωστής Παπαγιώργης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter