Σχόλια
Αμάχες
30/4/2021

Παιδί του έρωτα, ατίθασο, στον νικητή έπαθλο πάει! Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά. Ο φτερωτός θεός προστάζει!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Αμάχες
28/4/2021

Ναι ΧΡηστακο!!!!

Νικος βυθουλκας
Ένας θησαυρός στα συρτάρια του Δήμου!
24/4/2021

Να μας παρουσιάσει η αρχιτέκτονας τη μελέτη της και όσοι μπορούν να εκφέρουν γνώμη. Με μια και μόνο φωτογραφία τι να πει κανείς... Η απόκρυψη της βέβαια απαράδεκτη!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ένας θησαυρός στα συρτάρια του Δήμου!
24/4/2021

Λόγω καιρού σήμερα δε δυσκολεύτηκα να βρω σύννεφο για να πέσω! Τέλος πάντων, είναι ευτυχές που, έστω και από καραμπόλα, μάθαμε για τη συγκεκριμένη μελέτη. Θεωρώ πως όλοι στα Βριλήσσια θα πρέπει να τη διαβάσουμε και από κει πέρα να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Προτείνω: 1. Να ανοίξει επιτέλους μια πλατφόρμα διαβούλευσης, όπου όλοι οι δημότες, αλλά και συλλογικοί φορείς, να καταθέσουν την άποψή τους ώστε, μέσω ενός εποικοδομητικού διαλόγου, να αναδειχθούν και να αποτυπωθούν οι ανάγκες, ιδέες και προτάσεις της τοπικής κοινωνίας. 2. Εάν το θέλει η κα Σταθοπούλου, να παρουσιάσει τη μελέτη της σε διαδικτυακή συζήτηση, όπου θα μπορούν να λυθούν οι όποιες απορίες. 3. Εάν είναι δυνατόν, να προκύψει μια συλλογική απόφαση (όπως οι 178 συμπολίτες μας που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο αποτέλεσαν τη μαγιά για τη συγγραφή της μελέτης, κάτι αντίστοιχο να γίνει σε ευρεία κλίμακα μέσω της συμμετοχικής διαδικασίας) που θα έχει δεσμευτικό χαρακτήρα για το Δημοτικό Συμβούλιο. Democracy values αδέλφια!

Δημήτρης Καλαμπούκας
Ξημέρωσε 21η Απριλίου...
21/4/2021

Τους χρωστάμε και θα τους χρωστάμε!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ΕυαγγελάτοςT

Αμάχες

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Μετά την κηδεία χύθηκαν μες τα ρουμάνια κι αλλάχθηκαν σα τα ζώα. Δε σεβάστηκαν μήτε νόμο μήτε θεό. Τους έσπρωχνε η φύση σα τις μέλισσες στο μέλι. Καρπός τους το Κρηνιώ, π' αλωνίζει πάνω κάτω το χωριό κι αναπαμό δε φτάνει. Πότε ξεχνά να πάρει ένα κουβάρι κλωστή, πότε ξαναγιομίζει τη στάμνα π' αδειάζει λίγο έξω απ' το σπίτι, άλλες σκαρώνει θελήματα της μάνας της κι ολημερίς λιέται στους δρόμους με φουντωμένα τα στήθια. Είναι Γιούνης θεριστάρης κι εργάτες παγαίνουν κι έρχονται σκορπώντας την αψάδα τους μ' ιδρώτα και κρασί. Το 'φερε η πορπατησιά της κι έπεσε μούρη με μούρη με τον Γιαννακό τον πραματεύτη τον ξενομερίτη όξω απ' το νεκροτάφι. Δυο μπηχτές άλλαξαν ματιές κι ένιωσε σα να της δάγκαναν τ' αχείλη. Για που το 'βαλες Κρηνιώ; Για όπου αγαπώ, λογαριασμό δε δίνω. Κι εδώ αγαπάς, ανάμεσα στ' αποθαμένους; Εδώ, κι άμα σκιάζεσαι τράβα στους ζωντανούς. Εσένα σκιάζομαι που δε κατέχω με ποιους κάνεις καλά, ζωντανούς γι' αποθαμένους; Μ' αυτούς που νικούνε. ΠΊΝΑΚΑΣ: Απόστολος Γεραλής, Το άναμμα του καντηλιού, 1923 ΧΡΉΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΎΣΙΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    30 Απριλίου 2021, 22:34

    Παιδί του έρωτα, ατίθασο, στον νικητή έπαθλο πάει! Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά. Ο φτερωτός θεός προστάζει!

  2. Νικος βυθουλκας
    28 Απριλίου 2021, 21:04

    Ναι ΧΡηστακο!!!!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Πιστεύω σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει. Μα πιστεύοντας τον, τον δημιουργώ.

Ν. Καζαντζάκης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter