Σχόλια
Lyubov
18/5/2022

Ο καλλιεργημένος ανθρωπισμός δίνει τις εξετάσεις του την στιγμή του αβάστακτου πόνου! Και ας θυμόμαστε: Η κάρτα της δωρεάς οργάνων να συντροφεύει πάντα την αστυνομική μας ταυτότητα στην ίδια θήκη...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Συλλυπητήρια στον Αργύρη Ντινόπουλο
3/5/2022

Συλληπητήρια στην οικογένεια του Αργύρη Ντινόπουλου. Η μητέρα του σφράγισε με την αξιοπρέπεια της μια ολόκληρη γενιά μαθητών και μαθητριών στα Βριλήσσια. Να ζήσουν να θυμούνται πάντα το παλικάρι τους με αγάπη.

Μαριάννα Χρυσικάκου
H 7η Αντιδήμαρχος: Κινήσεις τακτικής εν αναμονή μιας υποψηφιότητας
2/5/2022

... Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια των ζήτουλων ψήφων. Κρατώ μόνο την φράση: "Tα προβήματα βέβαια είναι ακόμη εδώ...".

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Με αιχμάλωτη τη φαντασία
20/3/2022

'' Η φαντασία στην εξουσία''. ''... ίσως κάποια στιγμή ξεπηδήσει η ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ΘΕΛΗΣΗ των κορεσμένων ατόμων να αναλάβουν μια οποιαδήποτε δράση, έξω απ' το σπίτι τους και έξω απ' το μυαλό τους''!!! ''Λίγο να περπατήσει η βούληση και η γραμμή του μέλλοντος χαράζεται πάλι'.' Για πολλοστή φορά, ο νουνεχής και σπουδαίος Καραποστόλης, ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ, καταθέτοντας προτάσεις με τον εξαιρετικό του τρόπο και τη γλαφυρή γραφή του!

Τάκης Μάτσας [Με αιχμάλωτη τη φαντασία]
Πεζοδρόμια στα Βριλήσσια: Ευτυχώς ο Δήμαρχος... βλέπει. (Kαι δεν χρειάζεται και σκιά το καλοκαίρι)
9/3/2022

.. Την Κισσάβου.. ρωτάμε απλά για να το προγραμματίσει ο δημ/ος μας .. μήπως κ έρθει να δει τα ανύπαρκτα τα κατεστραμενα η κ φυτεμένα πεζοδρόμια...

Το Gps έχει..

Μαύρα Κοράκια... Κόκκινα Κοράκια...

της Λουσουσού

...το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελλάδα ήταν πρώτη εντός της ΕΕ στην τιμή χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος, με το σύνολο των επιβαρύνσεων να περνούν απευθείας στον καταναλωτή. Και τώρα αντί να καταργήσετε τη ρήτρα αναπροσαρμογής που επιφέρει αυτές τις τεράστιες αυξήσεις, αντί να σπάσετε αυτό το άτυπο ολιγοπώλιο στον τομέα της ενέργειας, μας επιδοτείτε με δικά μας χρήματα και με δανεικά που πάλι εμείς και τα παιδιά μας θα κληθούμε να πληρώσουμε, ώστε να αντέχουμε εις το διηνεκές να ξηλωνόμαστε να πληρώνουμε τη ΔΕΗ. «Είστε Συριζαίοι, αναπαράγετε αμάσητη την επιχειρηματολογία των λαϊκιστών που κατέστρεψαν τη χώρα.» …Ο μέσος Έλληνας επιτηδευματίας δίνει αγώνα να επιβιώσει οικονομικά μετά από τόσα χρόνια κρίσης, μνημονίων, πανδημιών και τα golden boys της ΔΕΗ παίρνουν bonus και 1.000 ημερομίσθιο για να πίνουν martini dry με θέα το ηλιοβασίλεμα στη Τζιά τα δειλινά, επειδή υπηρετούν το ελληνικό κράτος. Οι γιατροί του ΕΣΥ που τόσα χρόνια δίνουν μάχη για να σώζουν και να ανακουφίζουν καθημερινά συνανθρώπους μας, δίχως ανθρώπινο και ιατροτεχνικό εξοπλισμό δεν υπηρετούν; Με αυτή τη λογική πόσο θα έπρεπε να αμείβονται; Αφού αυτά τα διαπρεπή στελέχη από το εξωτερικό κόπτονται να υπηρετήσουν τη χώρα και να καταστήσουν τη ΔΕΗ ανταγωνιστική γιατί δεν δέχονται έναν βασικό μισθό και αν θέλουν να υπηρετήσουν, να το κάνουν pro bono; «Τέτοιες παλαιολιθικές απόψεις πηγαίνουν τη χώρα πίσω στον διεθνή στίβο της ανάπτυξης και by the way τα bonus στη ΔΕΗ για φέτος πάγωσαν, μας πρήξατε...» Η χώρα κατηγορείται πια ανοιχτά από τη Διεθνή Αμνηστία και άλλα φόρα για τα παράνομα push backs στο Αιγαίο και στο πλαίσιο αυτών των κατηγοριών παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Frontex. Δεν είναι απάνθρωπο να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά στη διαχείριση του μεταναστευτικού; «Διαβάζετε πολύ στα social κάτι ακούρευτους ακτιβιστές διασώστες, ενημερωθείτε από επίσημες πηγές και όχι από αυτούς που σκοπίμως παραπληροφορούν τον Ελληνικό λαό...» Η Ελλάδα βρέθηκε πρόσφατα τελευταία στη λίστα των χωρών της ΕΕ σχετικά με την ελευθερία του Τύπου. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μάλιστα έφθασε σε σημείο να αποκρύψει την είδηση. «Η διεθνής πολιτική συγκυρία και ο πόλεμος στην Ουκρανία δημιουργούν καθεστώς έντονης βιοτικής επισφάλειας για το μέλλον. Μην ρωτάτε περισσότερα από αυτά που χρειάζεται να γνωρίζετε. Οι καιροί είναι δύσκολοι.» Μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια... Τι πρέπει να είναι τα μαύρα και τα κόκκινα κοράκια... Έλα ντε... η Λουσουσού

ΣΧΕΤΙΚΑ: Άρθρα
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Μπροστά στη ράχη της Σέριφος, όταν ανεβαίνει ο ήλιος, τα πυροβόλα όλων των μεγάλων κοσμοθεωριών παθαίνουν αφλογιστία. Ο νους ξεπερνιέται από μερικά κύματα και λίγες πέτρες - κάτι παράλογο ίσως, παρ' όλα αυτά ικανό να φέρνει τον άνθρωπο στις πραγματικές του διαστάσεις. Επειδή, τι άλλο θα του ήτανε πιο χρήσιμο για να ζήσει; Αν του αρέσει να ξεκινά λάθος, είναι γιατί δεν θέλει ν' ακούσει. Ερήμην του το Αιγαίο λέει και ξαναλέει, εδώ και χιλιάδες χρόνια, με το στόμα του φλοίσβου, σ' ένα μήκος ακτών απέραντο: αυτός είσαι!

Οδυσσέας Ελύτης, Εν Λευκώ
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter