Σχόλια
Ο πολίτης απέναντι στον Μινώταυρο μέσα στο κράτος - λαβύρινθο
15/5/2024

Έχω ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία από την ΑΑΔΕ, την αυθαιρεσία των υπηρεσιών της, τις δυσλειτουργικές πλατφόρμες της ,τα ηλεκτρονικά αδιέξοδα και την "απρόσωπη" "από μηχανής" ταλαιπωρία που περιμένει τον

Γιώργος Θωμάκος
Τα Βριλήσσια στο μέτωπο των Δήμων που αντιδρούν
7/5/2024

Πρόκειται για ένα υδροκέφαλο κράτος και ένα επίσης υδροκέφαλο λεκανοπέδιο. Η ζήτηση κατοικιών είναι ασφυκτική και οι "αρμόδιοι" όπως πάντα καλούνται να την αντιμετωπίσουν άρον άρον, (τηρουμένου βεβαί

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
27/4/2024

Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση...

Πόπη Αυγερινού
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin

Το βίντεο από την εκδήλωση της ΔΡΑΣΗΣ

Ξεκίνημα με διάθεση συμμετοχής και προσφοράς!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 11.00πμ, ΤΥΠΕΤ. Η ΔΡΑΣΗ διοργάνωσε την πρώτη της ανοιχτή εκδήλωση για την νέα χρονιά. Κατευθύνσεις, οπτικές, απολογισμοί και γιορτή, όλα μαζί, στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας με ορίζοντα τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Σημαντική προσέλευση δημοτών, καλό κλίμα, προβληματισμοί αλλά και διάθεση συμμετοχής και προσφοράς. Και συνεχίζουμε! Για να μείνει ανοιχτό και να μεγαλώσει ένα παράθυρο ελπίδων και δυνατοτήτων. Για την Πόλη, όχι για τους πολιτευτές. Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και ενδιαφέρονται, αναρτήθηκε στο κανάλι της ΔΡΑΣΗΣ στο YouTube το βίντεο από την ενδήλωση: Διαβάστε παρακάτω τις απομαγνητοφωνημένες εισηγήσεις της εκδήλωσης: Μάρκος Κρητικός, «Σύντομος απολογισμός μιας τετραετίας» Άννα Χριστοπούλου, «Γιατί οι νέοι απέχουν από τα κοινά; » Γιάννης Τσούτσιας, «Παρόλα αυτά, πάμε!»

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικές Εκλογές 2023
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Οι αριθμοί είναι λιγότερο αμφίσημοι από τις λέξεις, η φιλοσοφία υπερέχει γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σκέφτεται κάτι και συνάμα να σκέφτεται ότι το σκέφτεται.

Κωστής Παπαγιώργης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter